Ενημερωτικό Σημείωμα

για Γενική Συνέλευση ΕΛΕΠΑ Τρίτη 2/6

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το σωματείο μας, στα πλαίσια της αγωνιστικής του δράσης για το επόμενο διάστημα, αποφάσισε να κάνουμε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 2 Ιούνη στις 7:00μμ.

Κάναμε προσπάθεια ώστε η συνέλευσή μας να γίνει σε ανοικτό χώρο, όπως αρχικά σας είχαμε ενημερώσει. Δυστυχώς λόγω πανδημίας δεν δίνεται κανένας ανοιχτός χώρος με απόφαση της κυβέρνησης έως και τέλος του Ιουλίου.

Εκτιμήσαμε όμως ότι η συνέλευσή μας πρέπει να γίνει με βάση και την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς του κλάδου, όπως της προστασίας του εισοδήματος και του ωραρίου, τα ζητήματα της τηλεργασίας, της επιστροφής στους εργασιακούς χώρους, της εφαρμογής μέτρων υγιεινής και προστασίας των εργαζομένων, της ανεργίας κλπ.

Παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μας, αποφασίσαμε η Συνέλευσή μας να γίνει την Τρίτη 2 Ιούνη, στις 7,00 μμ, στην αίθουσα του συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, Πλ. Κάνιγγος) που είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορούμε να κρατήσουμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Θα υπάρχουν αντισηπτικά και μάσκες. Στην αίθουσα έχει γίνει απολύμανση.

ΤΟ ΔΣ s]�Xr��