ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Αθήνας (Ε.Ε.Λ.Π.), καταγγέλλει την τελευταία ρατσιστική επίθεση των φασιστοειδών ενάντια στον Πακιστανό μετανάστη.

Στόχος αυτών των επιθέσεων είναι να χτυπηθεί η ενότητα των εργαζομένων και να φορτώσουν τις επιπτώσεις τις καπιταλιστικής κρίσης στο πιο εκμεταλλευόμενο τμήμα των εργαζομένων, τους μετανάστες. Οι μετανάστες εναι θύματα των επιλογών και του ελληνικού κεφαλαίου (συμμετοχή σε πολέμους, “άνοιγμα” συνόρων για φτηνά εργατικά χέρια κυρίως στις κατασκευαστικές εταιρείες, κλπ). 

Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι να οργανωθούν στα σωματεία τους, να δώσουν απάντηση οργανωμένη, μαζική, γιατί εχθρός για όλους μας είναι ο ίδιος, είναι ο καπιταλισμός, που με τους νόμους του πολλαπλασιάζονται τα δις των πολυεθνικών, κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους,  ενώ για την τάξη μας έχει φτώχεια και ανεργία.

Με οργάνωση παντού, σε όλους τους χώρους δουλειάς, να τους εμποδίσουμε, να τους φοβίσουμε. Να μην τους επιτρέψουμε να σκοτώνουν ανθρώπους. Να μην τους επιτρέψουμε άλλο να καταστρέφουν τη ζωή μας.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις