ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ (Ε.Ε.Λ.Π.)

Κάνιγγος 27,  Τηλ. (210)  38 02 923, 38 35 093, ΦΑΞ  38 45 434, 106 82  – ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 4 Φλεβάρη  2013

    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

        Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Αθήνας (ΕΕΛΠ) αποφάσισε την συμμετοχή του κλάδου στην Γενική Απεργία που θα γίνει στις 20 Φλεβάρη, με αιτήματα αιχμής:

  • την υπογραφή Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας,
  • ενάντια στην νέα φοροεπιδρομή που ξεζουμίζει τον λαό και γεμίζει με κέρδη τις τσέπες μιας χούφτας καπιταλιστών και
  • άμεσα αιτήματα ανακούφισης των ανέργων.

Για την καλύτερη οργάνωση για την όσο δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή στην απεργία, το ΔΣ προχωράει σε συζητήσεις μέσα στους χώρους δουλειάς με περιοδείες, εξορμήσεις καθώς και με συσκέψεις εργαζομένων με στόχο την δημιουργία και λειτουργία των σωματειακών επιτροπών.

Τα παραπάνω θα ενισχυθούν και με την έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Δευτέρα 11 Φλεβάρη, στις 6,30 στα γραφεία του σωματείου. Στόχος η δράση των μελών και εγγραφές νέων μελών μπροστά σε αυτή τη διαδικασία.

Στα πλαίσια της συνεχής προσπάθειας ενημέρωσης των συναδέλφων αποφασίστηκε στην από κοινού με την Ομοσπονδία Λογιστών και το Σύλλογο Λογιστών Πειραιά, διοργάνωση σεμιναρίου για τον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών,  την Τετάρτη 6 Φλεβάρη.

Επιπλέον αποφασίστηκαν πολύμορφες πολιτιστικές εκδηλώσεις, μία απ’ αυτές είναι η παρακολούθηση θεατρικής παράστασης το Σάββατο 23 Φλεβάρη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο