Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,

     Η Ένωση Λογιστών Αθήνας σε προσκαλεί σε γλέντι με ζωντανή μουσική, πλούσιο γεύμα & απεριόριστο κρασί, την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, στη 1,00 το μεσημέρι, στο κέντρο διασκέδασης «ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ» (7ης Μάρτη 101 (πρώην Κονδύλη) Νίκαια.
Μαζί και μαζικοί στους αγώνες, μαζί στη δουλειά, μαζί στην εξόρμηση και στην απεργία, μαζί στο γλέντι και τον χορό, στο πλαίσιο ανάπτυξης της δράσης της Ε.Ε.Λ.Π σε όλες τις πτυχές της ζωής των εργαζομένων.
Έλα μαζί με την οικογένειά σου, τους συνάδελφούς σου και τους φίλους σου, να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο μεσημέρι Κυριακής με την Πειραϊκή Κομπανία σε έναν χώρο φτιαγμένο με άποψη και μεράκι που σε παραπέμπει σε λαϊκή γειτονιά με σοκάκια και ανηφόρια.
Το μενού περιλαμβάνει ως πρώτα πιάτα: σαλάτα του chef, ποικιλία τυριών, μπεκρή μεζέ, λουκάνικο και τζατζίκι ανά 4 άτομα, επιλογή ανάμεσα σε χοιρινή μπριζόλα, χοιρινό σουβλάκι, μπιφτέκι ή κοτόπουλο για κυρίως πιάτο, απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά καθώς και φρούτα εποχής ως επιδόρπιο.
Σε περιμένουμε να τα πούμε από κοντά και να περάσουμε όμορφα κόντρα στη λογική που μας θέλει απομονωμένους.

Απαντάμε μαζικά στους αγώνες, μαζικά και στα γλέντια !!!

Για περισσότερες πληροφορίες και για προσκλήσεις, επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Σωματείου μας στα τηλέφωνα: 210 38 35 093, 38 02 923.

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Λ.Π
Μάρτιος 2013

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις