ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ (Ε.Ε.Λ.Π.)

Κάνιγγος 27, τηλ. (210) 38 02 923, 38 35 093 – ΦΑΞ 38 45 434 –  ΑΘΗΝΑ

Αθήνα 2 Μάη 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Αθήνας (ΕΕΛΠ), χαιρετίζει τους συναδέλφους λογιστές – Β. λογιστές – ελεγκτές,  που παρ’ όλη την τρομοκρατία και τις απειλές που αντιμετωπίζουν στους περισσότερους χώρους δουλειάς, τίμησαν με απεργία την κορυφαία ημέρα για την εργατική τάξη, την 1η Μάη.

Η πρωτομαγιάτικη απεργία επιβεβαίωσε τη δύσκολη κατάσταση  που βρίσκεται η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα έχοντας από τη μία πλευρά την ολομέτωπη επίθεση της εργοδοσίας και από την άλλη τον διαλυτικό, υπονομευτικό και εκφυλιστικό ρόλο του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που στην απεργία της 1η Μάη εκδηλώθηκε σε όλη του την έκταση, δυσκολεύοντας τη συμμέτοχη των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας θα συνεδριάσει το αμέσως επόμενο διάστημα καλώντας τους συναδέλφους με συσκέψεις, περιοδείες σε χώρους δουλειάς, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 23 Μάη για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, καθώς και τι πρωτοβουλίες θα πάρει το σωματείο μας για τις συντάξεις και τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς η κατάσταση εξελίσσεται τραγικά για τους εργαζόμενους.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, με τη δράση του μέσα από το Σωματείου μας να βοηθήσει στην μεγαλύτερη μαζικοποίησή του, για την υπογραφή της συλλογικής μας σύμβασης, για τη διάσωση των συντάξεων και των ασφαλιστικών ταμείων από την επίθεση του κεφαλαίου και του πολιτικού προσωπικού τους.

                                                                                                      Το Διοικητικό Συμβούλιο