ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ (Ε.Ε.Λ.Π.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ( Σ.Λ.Π.)

ΑΘΗΝΑ, 07 Ιουνίου 2013

 ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

 ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!

Για μια φορά ακόμη οι μεγαλοεργοδότες, μέσω των πολιτικών τους εκπρόσωπων προσπαθούν να χτυπήσουν το δικαίωμά μας να αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να βάλουν εμπόδια στις λαϊκές κινητοποιήσεις, να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου σε ολόκληρη την κοινωνία.

Μεγάλες είναι και οι ευθύνες του εργοδοτικού συνδικαλισμού, αφού όχι μόνο συμμετείχαν στην συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης νομιμοποιώντας έτσι τα κυβερνητικά σχέδια, αλλά προκλητικά κάνουν λόγο για συνεννόηση με άλλους φορείς της Αθήνας και της κοινωνίας πολιτών προκειμένου να βρουν μια «λύση»!!

Επαναφέρουν το γελοίο επιχείρημα περί τόνωσης του κέντρου της Αθήνας και του εμπορίου. Αλήθεια, όμως τα εμπορομάγαζα των υπολοίπων γειτονιών γιατί κλείνουν το ένα μετά το άλλο;;;

Και εκεί οι αγώνες των εργαζομένων τα κλείνουν; Ή μήπως η επιδίωξη του κέρδους; Ή ο ανταγωνισμός που σε συνθήκες κρίσης οξύνεται; Ή μήπως η δική τους η πολιτική που φορτώνουν στην εργατική οικογένεια «χαράτσια», «πετσοκομμένους» μισθούς και δικαιώματα;

Δεν μας προκαλούν καμία έκπληξη τα σχέδια τους. Εξάλλου η συνεχιζόμενη βία και καταστολή των κινητοποιήσεων, οι επιστρατεύσεις και συλλήψεις είναι ακριβώς μέσα στον σχεδιασμό τους. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε καθώς το μέλλον που θέλουν να φτιάξουν για τους εργαζόμενους είναι απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, μισθοί πείνας και βούρδουλας σε κάθε χώρο δουλείας.

Γνωρίζουμε καλά ότι όσο κάνουν κουμάντο οι άρχοντες του πλούτου, δικαιοσύνη και δυνάμεις καταστολής θα είναι η προστασία τους.

 

Τους απαντάμε δυναμικά και με κάθε τρόπο:

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν το φοβίζουν

δικαστικές αποφάσεις, μεθοδεύσεις και καταστολή.

Δεν μπορούν να σταματήσουν τους αγώνες των εργαζομένων.

Θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις