Όλες στη συγκέντρωση – συζήτηση με θέμα:

“Τα δικαιώματα των εργαζόμενων γυναικών χθες & σήμερα. Η προοπτική του Αύριο”

Τετάρτη 3 Ιούλη, 7.00 μμ,

αίθουσα εκδηλώσεων Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Αγ. Φιλοθέης 5Β.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Λογιστών Αθήνας, καλεί τις συναδέλφισσες να συμμετέχουν στην συγκέντρωση – συζήτηση που διοργανώνει η πανελλαδική Γραμματεία Γυναικών του ΠΑΜΕ για τα δικαιώματα των εργαζομένων γυναικών χθες και σήμερα, η προοπτική του αύριο, την Τετάρτη 3 Ιούλη, στις 7,00 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Αγ. Φιλοθέης 5β.

 Εργαζόμενες, άνεργες, νέες, μετανάστριες,

Σε μια περίοδο που η επιθετικότητα του μεγάλου κεφαλαίου, της κυβέρνησης και της εργοδοσίας ολοένα και μεγαλώνει, που τα δικαιώματά μας, οι μισθοί, οι συντάξεις, η Κοινωνική Ασφάλιση καταβαραθρώνονται, μοναδική διέξοδο αποτελεί για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα η ένταση της αντεπίθεσης, η οργανωμένη πάλη για την ανατροπή των αντιλαϊκών, αντεργατικών μέτρων, η διεκδίκηση ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης που στο επίκεντρό του θα έχει τις ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού.

Το μελανό μέλλον που διαγράφεται για μας και τις οικογένειές μας δεν είναι μονόδρομος. Μονόδρομος για εμάς, τις εργαζόμενες γυναίκες, τις νέες, τις άνεργες, τις μετανάστριες είναι με πίστη στη δύναμή μας, με πίστη στην ενότητα της εργατικής τάξης να πάρουμε την υπόθεση της ζωής μας στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε την ολόπλευρη ικανοποίηση των ολοένα και διευρυνόμενων αναγκών μας, σε μια περίοδο μάλιστα που υπάρχουν όλες οι αντικειμενικές προϋποθέσεις προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή η δική μας και των παιδιών μας.

Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας και στις οικογένειές μας να μη συμβιβαστούμε με τη φτώχεια, την ανεργία, την απληρωσιά, την κατεδάφιση των κοινωνικών υπηρεσιών που σχεδιάζουν. Εμείς παράγουμε τον πλούτο και εμείς πρέπει να τον απολαμβάνουμε.

Σας καλούμε στη συγκέντρωση – σύσκεψη με θέμα «Τα δικαιώματα των εργαζόμενων γυναικών χθες και σήμερα. Η προοπτική του αύριο», προκειμένου να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας, να οργανώσουμε την πάλη μας απέναντι σε αυτούς που μας έχουν κηρύξει πόλεμο.

            Η Πανελλαδική Γραμματεία Γυναικών του ΠΑΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΛΠ

Στο χώρο θα υπάρχουν βρεφονηπιοκόμοι για δημιουργική απασχόληση των παιδιών  κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις