Σήμερα  Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 έφυγε από κοντά μας,  μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο  και κηδεύεται αύριο Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 στις 12 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου ο Συνάδελφος μας ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ.

Ο Κώστας γεννήθηκε το 1943  στην Καστανιά Καρδίτσας. Παιδί αγροτοκτηνοτροφικής οικογένειας  από μικρός μπήκε στον αγώνα της επιβίωσης από τις κακουχίες και διώξεις της οικογένειας κατά την περίοδο του εμφυλίου. Τελείωσε την ΑΣΟΕΕ και εργάστηκε ως λογιστής.

Υπήρξε πρωτοπόρο στέλεχος του Ταξικού Συνδικαλιστικού Κινήματος, το οποίο υπηρέτησε μέσα από τις γραμμές του Σωματείου  Λογιστών. Για πολλά χρόνια υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Αθήνας και στέλεχος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών.

Σταθερός και αταλάντευτος στην γραμμή της ταξικής πάλης, έχαιρε της απόλυτης εκτίμησης από όλους τους συναδέλφους και συναγωνιστές.

Η ζωή του όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πορεύθηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του στιγμή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ του οποίου ήταν μέλος.

    Με την ίδια λεβεντιά αντιμετώπισε και τον καρκίνο. Με θάρρος και αισιοδοξία μέχρι την τελευταία στιγμή.

          Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων, της Ομοσπονδίας οι συνάδελφοι και συναγωνιστές του από το χώρο των λογιστών που τον γνώρισαν μέσα από τους αγώνες για τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας  στην αγαπημένη του οικογένεια.

Τιμάμε τον σύντροφό μας ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ για την μακρόχρονη συμβολή και ενεργή του συμμετοχή στους αγώνες της εργατικής τάξης. Θεωρώντας ότι ο θάνατός του έκανε το συνδικαλιστικό κίνημα των λογιστών  φτωχότερο, υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε με το ίδιο πάθος και όραμα που ο ίδιος μας ενέπνευσε.

ΚΑΛΗ ΣΤΡΑΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις