ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ο.Λ. 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ – ΜΑΖΙΚΑ – ΤΑΞΙΚΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

προς όλους τους Συναδέλφους, Λογιστές & Λογίστριες

 Στις 19 & 20 Οκτώβρη 2013, πραγματοποιείται στην Αθήνα το 26ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.Λ. Το Συνέδριο είναι το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου μας.

 Στο Συνέδριο θα συζητηθεί η μέχρι τώρα δράση μας, θα γίνει μεταφορά της πείρας από τους Συλλόγους – Μέλη, θα είναι ένα ακόμα βήμα στην επεξεργασία των θέσεών μας και τέλος θα χαραχτεί η παραπέρα αγωνιστική πορεία και δράση του κλάδου για την επόμενη διετία. Θα εκλεγούν νέα όργανα διοίκησης και εκπροσώπησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Λ. θεωρεί ότι το Συνέδριο δεν είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να απασχολεί μόνο τους εκλεγμένους αντιπροσώπους, αλλά όλους τους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες, όλο το κλάδο μας.

Με αυτές τις σκέψεις προσκαλεί προσωπικά τον καθένα σας να παραβρεθεί – ιδιαίτερα τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες της Αθήνας και του Πειραιά – στην έναρξη των εργασιών του το Σάββατο 19 Οκτώβρη 2013, στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα της Ε.Ε.Λ.Π. «ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗΣ», Κάνιγγος 27, στην Αθήνα.

Το Δ.Σ. έχει αποφασίσει να δοθεί η δυνατότητα και στους συναδέλφους που δεν είναι σύνεδροι, εφόσον το επιθυμούν να πάρουν το λόγο και να καταθέσουν συνοπτικές προτάσεις, παρατηρήσεις, σκέψεις κλπ.

 ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,

Η κατάθεση σκέψεων – απόψεων – προτάσεων & της κριτικής σας

θα αποτελέσει σημαντική συλλογική και προσωπική συμβολή.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις