ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ

Η Ένωση Λογιστών Αθήνας, ο Σύλλογος Λογιστών Πειραιά και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, με αφορμή την 40η επέτειο από την εξέγερση του πολυτεχνείου, καλούν τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και στην πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία την Κυριακή 17 Νοέμβρη στις 5,00 το απόγευμα.

Στο χώρο του Πολυτεχνείου θα γίνει κατάθεση στεφανιών από τα σωματεία Λογιστών Αθήνας και Πειραιά μαζί με την Ομοσπονδία μας, το ΠΑΜΕ, άλλες Ομοσπονδίες και Σωματεία, το Σάββατο 16 Νοέμβρη το απόγευμα, ξεκινώντας από το Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1) στις 4.00 μ.μ.

Ο ηρωικός ξεσηκωμός του λαού και της νεολαίας στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του 1973, αποτελούν αστείρευτη πηγή έμπνευσης και διδαγμάτων για την αξία της οργανωμένης πάλης του λαού και της νεολαίας.

Η πάλη για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού πρέπει να είναι στοιχείο της πάλης ενάντια στην πολιτική που διαλύει κάθε δικαίωμα για τα συμφέροντα των μονοπωλίων και της εξουσίας τους.

Οι Επιστρατεύσεις, οι διώξεις συνδικαλιστών και απεργιών, η αξιοποίηση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής που στρέφονται ενάντια στο λαϊκό κίνημα, γίνονται για να περνά σαν οδοστρωτήρας η αντιλαϊκή πολιτική.

 Τιμάμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και τους χιλιάδες αλύγιστους αγωνιστές και συνεχίζουμε τον αγώνα μέσα από την δράση για την προστασία, την υπεράσπιση των εργατικών των λαϊκών νοικοκυριών από την φτώχεια, την εξαθλίωση, τον αυταρχισμό και την καταστολή που φέρνει η σημερινή πολιτική του κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου – κυβέρνησης και Ε.Ε. οργανώνουμε την πάλη μέσα από τα σωματεία μας, σε κάθε τόπο δουλειάς.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις