ΧΑΡΙΛΑΟΣ  ΠΕΡΠΙΡΑΚΗΣ

Έφυγε από κοντά μας αναπάντεχα,  την 24η Οκτωβρίου 2013, ο τόσο ζωντανός και γεμάτος ενέργεια, συνάδελφος  ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΕΡΠΙΡΑΚΗΣ.

ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στις 11,00 το πρωί

ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ έδινε το «παρών» στους αγώνες του Κλάδου των Λογιστών και σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και της Απελευθέρωσης του Ανθρώπου από την Εκμετάλλευση.

Σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και στον επαγγελματικό τομέα με τις σημαντικές γνώσεις του και τις μεγάλες προσωπικές του δυνατότητες, βοηθούσε όλους τους συνάδελφους.

Στα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε, μέσα από τη Νεολαία Λαμπράκη, στους αγώνες για το «114», το « 5%» για την Παιδεία, ενάντια στο βασιλικό πραξικόπημα και την αποστασία.

Στη διάρκεια της δικτατορίας ανέπτυξε αντιστασιακή δράση.

Στη μεταπολίτευση πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος (ΕΣΑΚ ΛΟΓΙΣΤΩΝ). Ανέπτυξε ιδιαίτερη πολιτική, κοινωνική αλλά και συνδικαλιστική δράση στο χώρο των λογιστών με τη συνεχή συμμετοχή του στα συνδικαλιστικά όργανα (Συνέδρια – Γενικά Συμβούλια).

Γεννήθηκε το 1943 στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου. Η αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και γενικά για την Κρήτη, ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Παράλληλα εκτιμούσε τις ομορφιές όλης της Ελλάδας και πάντα ήταν πρωτεργάτης στην διοργάνωση των εκδρομών που πραγματοποιούσε η Π.Ο.Λ. και η Ε.Ε.Λ.Π.

Στην σύζυγό του  και στα  τρία του παιδιά,  εκφράζουμε  τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Θα τον θυμόμαστε και θα είναι πάντα μαζί μας στους αγώνες του Λογιστικού Κλάδου.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις