ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ TOY ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014, στις 6μμ στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Προσυγκέντρωση 5,30 μ.μ. στην Πλ.Κάνιγγος

 ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Η Ένωση Λογιστών Αθήνας και το Παράρτημα Λογιστών Πειραιά καλούν όλους τους συνάδελφους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για να μην περάσει το ν/σ για την υγεία, την Τρίτη 4 Φλεβάρη, 6,00 μ.μ. στην Ομόνοια.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ -ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ

 Η επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ε.Ε, και στον τομέα της υγείας – πρόνοιας και ειδικότερα στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με το ν/σ που πάει για ψήφιση, προκαλεί μεγάλα προβλήματα στις εργατικές – λαϊκές οικογένειες, αφού το βασικό λαϊκό δικαίωμα στην υγεία, γίνεται όλο και πιο ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, δυσπρόσιτο για μεγάλα τμήματα του λαού.

Ο κρατικός προϋπολογισμός του 2014, αναδεικνύει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για την επιτάχυνση των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων, τη διεύρυνση της φτώχειας και της εξαθλίωσης για τα λαϊκά στρώματα προκειμένου να επιτευχθεί η συσσώρευση κερδών για το κεφάλαιο.

Το ν/σ θίγει όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, τους άνεργους και ανασφάλιστους. Θίγει τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους και τις γυναίκες των εργατικών και λαϊκών οικογενειών. Γι’ αυτό και η απάντηση πρέπει να δοθεί συνολικά από τις δυνάμεις τις κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας.

Το ν/σ αυτό έρχεται συνέχεια όλων των αντιλαϊκών μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια κατάργηση ΣΣΕ, μείωση μισθών, κατάργηση δικαιωμάτων που είχαν κερδηθεί με αγώνες. Πρέπει να τους σταματήσουμε, δεν πάει άλλο!

 ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις