ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Αγαπητέ συνάδελφε, συναδέλφισσα,

 Ήρθε η ώρα να κόψουμε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας κάνοντας ένα γλεντάκι ή αλλιώς κάνουμε ένα γλεντάκι και θα κόψουμε με την ευκαιρία και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.

 Όπως και να το διαβάσει κανείς, ένα έχει σημασία, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου κατά τις 21:00 σε περιμένουμε στο σωματείο για να συζητήσουμε τρώγοντας, να τραγουδήσουμε πίνοντας και να χορέψουμε χαμογελώντας.

 Οι μερακλήδες φέρνουν κρασί, οι νοικοκυρές φαγητά, όσοι δεν έχουν χρόνο για μαγειρέματα να φέρουν τυριά και σαλάμια, οι νεολαίοι γλυκά και οι άνεργοι και απλήρωτοι την καλή τους διάθεση.

 Επειδή στον κλάδο μας το ανθρώπινο λάθος είναι ασυγχώρητο, θα επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα σε όποιον χάσει το βηματισμό στον χορό και σε όποιον φέρει ανάλατο φαγητό. Σε περίπτωση που υποπέσει σε λάθος σύζυγος συναδέλφου, θα εφαρμοστεί η διάταξη για συνυπευθυνότητα.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

    Η Ένωση Λογιστών Αθήνας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία μας, Κάνιγγος 27 και καλεί τους συναδέλφους – παρ’ όλες τις δυσκολίες που περνάει ο καθένας – να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό.

 1η Κατηγορία:Οινόπνευμα λευκό, Πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, Πάνες για παιδιά, Υποσέντονα μιας χρήσης, Χαρτί υγείας, Χλωρίνες, Γάζες Άκοπες, Φυσιολογικούς ορούς 1000 ml, Betadin solution, Betadin scrable, Γάντια μιας χρήσης μέγεθος small

2η Κατηγορία – Τρόφιμα:Γάλα εβαπορέ, Φρυγανιές, Άνθος αραβοσίτου βανίλια, Κομπόστες, Ζάχαρη, Ντοματοπολτός

ΔΙΑΦΟΡΑ: Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, Κουβέρτες, Κλινοσκεπάσματα, Ράντζα

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις