ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Την Τρίτη, 1 Απρίλη, στις 7μμ στην Ομόνοια.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η Ένωση Λογιστών Αθήνας και το παράρτημα Πειραιά καλούν τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια την ΤΡΙΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΗ, στις 7,00 μ.μ., μέρα που συνεδριάζουν στην Αθήνα οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι Υπουργοί της λυκοσυμμαχίας έρχονται να συζητήσουν για την ενιαία επίθεση του κεφαλαίου απέναντι στους εργαζόμενους, να μονιμοποιήσουν και να πολλαπλασιάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα για την ανάκαμψη του κεφαλαίου.

Για μέτρα ανακύκλωσης της φτώχειας και της ανεργίας, το γκρέμισμα των συλλογικών συμβάσεων και των μισθών στην Ευρώπη, τη μεγαλύτερη ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις, το χτύπημα των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Εμείς οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε δυνάμεις που προσπαθούν να μας πείσουν πως εντός της ΕΕ μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή διαπραγμάτευση. Η ΕΕ δεν μπορεί να γίνει των λαών ούτε ο καπιταλισμός να γίνει ανθρώπινος.

Φιλολαϊκή διέξοδος μπορεί να δοθεί μόνο με το δυνάμωμα της πάλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην ΕΕ και τη στρατηγική του κεφαλαίου σε κάθε χώρα.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις