ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σωματείο Λογιστών της Αθήνας και το Παράρτημα Πειραιά, οργανώνουν επίσκεψη στην μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα 15 χρόνια ζωής και δράσης του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 3 Μάη 2014,στις 6,00 το απόγευμα που γίνεται στο χώρο του συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας  (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών).

Η πρώτη μέρα ίδρυσης του ΠΑΜΕ στις 3 Απρίλη του 1999, τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια, οι μεγάλοι απεργιακοί αγώνες και οι κινητοποιήσεις, η καθημερινή δράση των σωματείων, ντοκουμέντα από τα πανελλαδικά σώματα, η διεθνής δραστηριότητα, η αλληλεγγύη, οι παρεμβάσεις στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, στους μετανάστες θα παρουσιαστούν αναλυτικά με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στο χώρο της έκθεσης θα παρουσιαστούν σε όμορφα και καλαίσθητα ταμπλό, πάνω από χίλιες φωτογραφίες, πολλές από αυτές αδημοσίευτες, κείμενα και ντοκουμέντα από τη 15χρονη δράση του ΠΑΜΕ, των δυνάμεων που συσπειρώνονται σε αυτό.

Επίσης θα υπάρχει βιβλιοπωλείο καθώς και προβολή βίντεο από τη δραστηριότητα του ΠΑΜΕ.

Η έκθεση θα είναι από την Τετάρτη 30 Απρίλη ως την Κυριακή 4 Μάη καθημερινά από τις 10πμ ως τις 8μμ. Τη μέρα της Πρωτομαγιάς η έκθεση θα ανοίξει μετά το τέλος της απεργιακής πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις