ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΗ, 7,00 στην ΠΛ. ΚΑΥΘΜΩΝΟΣ

 Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η Ένωση Λογιστών Αθήνας και το Παράρτημα Λογιστών Πειραιά σας καλούν να πάρετε μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, αύριο Τετάρτη 9 Ιούλη, στο Σύνταγμα με προσυγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 7,00 το απόγευμα, ενάντια στο νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΝΔ -ΠΑΣΟΚ για τη «μικρή ΔΕΗ».

Το νομοσχέδιο αυτό είναι συνέχεια της ιδιωτικοποίησης που έχει ήδη προχωρήσει εδώ και αρκετά χρόνια στη ΔΕΗ με αποτέλεσμα να έχουμε και νέες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος επάνω στα ήδη αυξημένα και με μεγαλύτερη δυσκολία εξόφλησης από τις λαϊκές οικογένειες.

Η Συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και με τις κατευθύνσεις της ΕΕ,  δείχνει για μια ακόμη φορά πόσο αποφασισμένη είναι να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μονοπωλίων, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους. Τώρα επιστρατεύει τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ όπως παλιότερα τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ. Σειρά θα έχει κάθε εργαζόμενος που σηκώνει κεφάλι και υπερασπίζεται τα δικαιώματά του.

Δίνουμε δυναμική απάντηση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ενέργειας γιατί μας αφορά όλους. Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 9 Ιούλη, με προσυγκέντρωση στις 7.00 στην Πλ. Κλαυθμώνος.

 Απαιτούμε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο,

να καταργηθεί όλο το νομοθετικό πλαίσιο της απελευθέρωσης που αφορά στη ΔΕΗ.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις