ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλοι την Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 6:00 μμ έξω απο το Υπουργείο Εργασίας.

    Ύστερα από μία ακόμα επιστράτευση εργαζομένων αλλά και μία δικαστική απόφαση που χαρακτήρισε για πολλοστή φορά παράνομο έναν απεργιακό αγώνα, διαρροές του υπουργείου Εργασίας αναφέρουν πως συζητούν εκ νέου για κυβερνητική παρέμβαση στη δράση των σωματείων.

     Η κυβέρνηση προετοιμάζει νέο χτύπημα στα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα που έχουν απομείνει. Το προχώρημα της αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι – χέρι με την ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής και με βάση αυτό επιχειρούν με κάθε τρόπο να βάλουν στο γύψο τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες της εργατικής τάξης, να βάλουν εμπόδια και περιορισμούς στην άσκηση του απεργιακού δικαιώματος και στη συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων, να βάλουν χέρι στη δράση των σωματείων.

     Στην πραγματικότητα επιδιώκουν να μας έχουν ανοργάνωτους απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν, αλλά και στις παραπέρα επιδιώξεις των εργοδοτών, ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις και αυτοί να αυξάνουν τα κέρδη τους στις πλάτες των εργαζομένων ανενόχλητοι.

 Να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν χέρι στα σωματεία μας.

Καλούμε τους συναδέλφους να είναι σε επαγρύπνηση για ξεσηκωμό. Καλούμε την Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 6:00 μμ έξω απο το Υπουργείο Εργασίας.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

15 Ιουλίου 2014

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις