31 Ιουλίου 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταδικάζουμε τις συνεχόμενες δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού ενάντια στον παλαιστινιακό λαό με το πρόσχημα της δήθεν «υπεράσπισης των συνόρων» Η πολεμική μηχανή του Ισραήλ, που με τη στήριξη και των συμμάχων του, ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, με πυραύλους και όλμους σπέρνει τον όλεθρο, θερίζει ζωές ανθρώπων στα Παλαιστινιακά εδάφη.

 Οι ιμπεριαλιστές Ισραήλ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, προωθούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων για το μοίρασμα εδαφών και ενεργειακών πηγών σε βάρος ανθρώπινων ζωών. Τα μόνα θύματα των ανταγωνισμών τους είναι οι λαοί της περιοχής.  Πάνω στα συντρίμμια και το αίμα του Παλαιστινιακού λαού «ανοίγουν» οι δουλειές για τους μονοπωλιακούς ομίλους.  Καλλιεργούν το έδαφος για γενικευμένη σύγκρουση που θα ακριβοπληρώσουν με το αίμα τους οι λαοί της ευρύτερης περιοχής.

 Το έγκλημα στην περιοχή αυτή είναι διαχρονικό.Το σύνθημα που λέει ότι οι ιμπεριαλιστές με το αίμα των λαών χαράζουν τα σύνορα είναι ακόμα και τώρα επίκαιρο.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, εργαζόμενο, άνεργο, κάθε λαϊκή  οικογένεια να ξεσηκωθεί και να αναπτύξουμε ένα πραγματικά τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης – συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό και στο δίκαιο αγώνα του.

Να επιβάλλουμε με την πάλη μας τον άμεσο τερματισμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων και των αεροπορικών βομβαρδισμών των δυνάμεων κατοχής του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό στη Γάζα και σε όλα τα Παλαιστινιακά εδάφη.

Με τη δύναμη της διεθνούς λαϊκής αλληλεγγύης

ο Παλαιστινιακός λαός μπορεί να νικήσει

 Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγεί η εργατική τάξη από αυτή την κατάσταση είναι να ξεσηκωθεί και να πάρει την τύχη στα χέρια της ώστε μια και καλή να αποτινάξει από πάνω της τα δεσμά που της επιβάλλει ο ιμπεριαλισμός και τα μονοπώλια

 Τα Διοικητικά Συμβούλια

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις