ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΛΕΠΑ)

 Κάνιγγος 27 – Τηλ. 38 35 093 – 38 02 923 ΦΑΞ 38 01 227 – 106 82 – ΑΘΗΝΑ.

Web site: www.eelp.gr. E_ mail: eelp@eelp.gr.

ΑΘΗΝΑ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ 2015

 ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 Η εργοδοσία της ιδιωτικής κλινικής «ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»  με την πολιτική της απλήρωτης εργασίας που έχει επιβάλλει εδώ και πέντε χρόνια, έχει οδηγήσει τους δεκάδες εργαζόμενους στην εξαθλίωση.

Η κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιδεινωθεί αφού ακόμα και τα έναντι έχουν κοπεί.

Επιπρόσθετα το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται απομάκρυνση γιατρών και ασθενών, εντείνοντας την αγωνία των εργαζομένων για κλείσιμο της κλινικής και οριστικό χάσιμο των δεδουλευμένων.

Οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι στο κλαδικό σωματείο πραγματοποίησαν 2 επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στις 11 και 12 Φλεβάρη  2015, με αντίστοιχες παραστάσεις στο υπουργείο εργασίας.

Την Τετάρτη 18/2/2015 και ώρες 09:00 – 12:00 έχει προγραμματιστεί νέα στάση εργασίας με παράσταση διαμαρτυρίας στην εργοδοσία της κλινικής.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, στον αγώνα των εργαζομένων και τη συμμετοχή μας στις πρωτοβουλίες του κλαδικού σωματείου ιδιωτικών κλινικών, ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους και να ανοίξει ο δρόμος για οριστικό χτύπημα στο αίσχος της απλήρωτης εργασίας που  αγκαλιάζει όλο και μεγαλύτερα τμήματα του κλάδου της ιδιωτικής υγείας.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

 * ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ.

* ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

* ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

 Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις