ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΛΕΠΑ)

Κάνιγγος 27 – Τηλ. 38 35 093 – 38 02 923 – ΦΑΞ 38 01 227 – 106 82 – ΑΘΗΝΑ.

Web site: www.eelp.gr. E_ mail: eelp@eelp.gr.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΔΗΛΩΣTE ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΜΕΧΡΙ 15/3/15

 Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

Την ίδια ώρα που το πρωτάθλημα – παρωδία των ελεγχόμενων εσόδων και της ομερτά των ΠΑΕ, των στημένων παιχνιδιών, των εγκληματικών οργανώσεων και της αναβαθμισμένης βίας των οργανωμένων στρατών έχει πιάσει πάτο, ένα άλλο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αρχίζει.

Είναι το εργατικό ποδοσφαιρικό τουρνουά του ΠΑΜΕ, που φέτος ξεκινά στο τέλος του μήνα. Ποδόσφαιρο από εργαζόμενους για εργαζόμενους, χωρίς παράγοντες και παράνομο στοίχημα με πάθος, ένταση και συναδελφικότητα χωρίς βία, πριμ και τηλεοπτικά συμβόλαια. Αγώνες που δεν χρειάζονται αναβολικά για να επιβιώσει το άθλημα, που προβάλλουν το δικαίωμα των εργαζομένων στον ελεύθερο χρόνο και τον αθλητισμό.

Στο δικό μας τουρνουά οι αθλητές είναι νέοι, εργάτες, μετανάστες, σπουδαστές. Στις εξέδρες κάθονται συνάδελφοι, φίλοι, τα παιδιά μας. Τα πανό μας γράφουν για δωρεάν λαϊκό αθλητισμό, για δουλειά με δικαιώματα, για μέτρα ανακούφισης των ανέργων.

Το φετινό εργατικό πρωτάθλημα 5×5 θα διεξαχθεί αρχικά με τη φάση των Ομίλων και ύστερα με νοκ αουτ αγώνες. Θα γίνει νέα ενημέρωση με πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τους κανονισμούς, τα γήπεδα και τις ακριβείς ημερομηνίες των αγώνων.

Το σωματείο μας συμμετέχει ανελλιπώς από το πρώτο τουρνουά και μάλιστα με διακρίσεις.

Σε καλούμε να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι τις 15/3/15 στο τουρνουά, είτε ατομικά ώστε να φτιαχτεί ομάδα με συναδέλφους, είτε φτιάχνοντας ομάδα με συναδέλφους από την επιχείρηση που εργάζεσαι.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη Γραμματεία του Σωματείου μας,

στα τηλέφωνα 2103835093, 2103802923 ή

με αποστολή e-mail στο: eelp@eelp.gr με το όνομα σου, το τηλέφωνό σου

και την επιχείρηση που εργάζεσαι.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΜΑΡΤΗΣ 2015

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις