ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ 38 01 227 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.eelp.gr. E_ mail: eelp@eelp.gr.

 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το Παράρτημα του Πειραιά και η Επιτροπή Ανέργων του σωματείου μας, μαζί με το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής& Ναυπ. Βιομηχανίας Ελλάδας, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ, ΠΕΜΑΓΕΝ, το Συνδικάτο Οικοδόμων, τις Λαϊκές Επιτροπές του Πειραιά, το Σύλλογο Γυναικών «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και το Σωματείο Καθαριστριών, συνδιοργανώνουμε το εργατικό γλέντι αλληλεγγύης, την Κυριακή 19 Απρίλιου και ώρα 13.00 μμ στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ .

Η κατάσταση που βιώνουμε όλα τα τελευταία χρόνια πέρα από τα προβλήματα που ζουν οι οικογένειες μας στο να εξασφαλίσουν ακόμα και τα αυτονόητα, έφερε στο προσκήνιο και την ανάγκη να γλεντάμε όλοι μαζί συναδελφικά, να παίρνουμε δύναμη για τους αγώνες που έρχονται.

Η επιτυχία των προηγούμενων χρόνων όπου χιλιάδες άνεργοι, απλήρωτοι εργαζόμενοι, χαμηλόμισθοι πέρασαν λίγες στιγμές χαράς στα γλέντια αλληλεγγύης που διοργάνωσαν τα σωματεία μας, έδειξε την αξία να συνεχιστούν  τέτοιες πρωτοβουλίες.

Φέτος μπροστά στον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς , στις εξελίξεις που έχουμε για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, στην έναρξη της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, επιλεγούμε να αφιερώσουμε το γλέντι αλληλεγγύης των σωματείων, στην αντίθεση μας στην προσπάθεια που γίνεται να τσακίσουν την οργανωμένη δύναμη των εργατών.

Να δείξουμε την αντίθεση μας στην προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά των μεγαλοεργολάβων, των εφοπλιστών να μετατρέψουν το σύνολο του λιμανιού σε εργασιακό γκέτο για να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Να δηλώσουμε με την παρουσία μας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε ότι μας ανήκει, όσα τσιράκια τους και να βάλουν να μας τρομοκρατήσουν.

Να δείξουμε με την παρουσία μας ότι πέρα από το να αγωνιζόμαστε,  ξέρουμε να γλεντάμε, να παίρνουμε κουράγιο ο ένας από τον άλλον.

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 13:00

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΠ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΥΕΝ

 Το Παράρτημα Πειραιά

Η Επιτροπή Ανέργων

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις