ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΛΕΠΑ)

Κάνιγγος 27, τηλ. 2103835093, 2103802923,  Φαξ:2103801227, ΑΘΗΝΑ

Web site: www.eelp.gr,  Email: eelp@eelp.gr

21 Απρίλη 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου βάζει  χέρι για μια ακόμη φορά και στα διαθέσιμα των δημόσιων οργανισμών. Αφού πήραν τα διαθέσιμα από τον ΟΑΕΔ και τα ασφαλιστικά ταμεία τώρα συνεχίζουν και με τους δημόσιους οργανισμούς.

Αν και οι κυβερνώντες προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειται για βραχυπρόθεσμο δανεισμό του δημοσίου για μικρό χρονικό διάστημα, εμείς ξέρουμε τι σημαίνει αυτό γιατί έχουμε πείρα και από προηγούμενα τέτοια δανεικά και αγύριστα. Το αποτέλεσμα θα είναι περικοπή κοινωνικών δαπανών και η περαιτέρω επιδείνωση των εργαζομένων.

Συνάδελφοι, μην τους αφήσουμε να μας τα πάρουν όλα, είναι στο χέρι μας, έχουμε τη δύναμη να το αποτρέψουμε, γιατί όσο μένουμε απαθής χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα παρά καλύτερα.

Απαιτούμε:

  • Κάτω τα χέρια από τα χρήματα των εργαζομένων
  • Να σταματήσει κάθε δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων και αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και δημόσιων οργανισμών.
  • Να επιστραφούν και όσα ήδη έχουν δεσμευτεί και να αποκατασταθούν οι απώλειες που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια, όπως στην περίπτωση του PSI.

 Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις