ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΛΕΠΑ)

Κάνιγγος 27, τηλ. (210) 38 10 081, 38 02 923,  ΦΑΞ 38 01 227 –  ΑΘΗΝΑ

W. site: www.eelp.gr,  Email:, eelp@eelp.gr

3 Ιούνη 2015

 ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ

 Συνάδελφοι της ΣΟΛ ΑΕΟΕ,

 Γι αυτούς που είχε μειωθεί ο μισθός λόγω της αύξησης εισφορών για την τελευταία τριετία πετύχαμε την ισόποση αύξηση του μισθού, που ξεκίνησε με την εκκαθάριση μισθοδοσίας του Μαΐου. Γι αυτούς που δεν είχε προλάβει να γίνει η μείωση, πετύχαμε να μην γίνει καθόλου μείωση.

Το Σωματείο μας με τη συσπείρωση και τη δράση αρκετών εργαζομένων της εταιρίας μας, πέτυχε μια πρώτη νίκη. Σήμερα το βλέπουμε στη πράξη, το νιώθουμε στη τσέπη μας.

Πάνω από όλα καταλαβαίνουμε μέσα από ποιο δρόμο μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.

Τα προβλήματα μας βέβαια, όπως τα είχαμε συζητήσει στις συνελεύσεις που κάναμε, δεν λύθηκαν… Οι δικαιούμενες αυξήσεις των μισθών από το 2011, η κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων, αλλά και η κατοχύρωση όλων των όρων εργασίας μέσα από Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που να καλύπτει τις πραγματικές μας ανάγκες, είναι ζητήματα που μόνο μέσα από την οργάνωση μπορούμε να τα κατακτήσουμε.

Αποδεικνύεται πως μόνο η αποφασιστική και  οργανωμένη δράση των εργαζομένων σε κάθε χώρο εργασίας μαζί με το σωματείο, μπορεί να φέρει ακόμα και σήμερα, με τις δύσκολες καταστάσεις  που επικρατούν, αποτελέσματα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους της ΣΟΛ να γραφτούν και να συσπειρωθούν στο σωματείο μας. Η συμμετοχή όλων μας είναι ακόμα πιο αναγκαία!

Το Σωματείο μας σε καλεί στη κεντρική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 7 μ.μ. και στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 7:30 στην Ομόνοια ενάντια στο νέο μνημόνιο.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις