ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015, 6,30 μμ.

Αίθουσα: ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ (ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 1, ΠΛ. Κάνιγγος, 2ος ορ.)

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών περιφέρειας Αττικής, αποφάσισε σύμφωνα με το καταστατικό του, τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, για την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, 6,30 μ.μ. στην αίθουσα του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και δύο Πρακτικογράφων.
2. Απολογισμός δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου για τον πρώτο χρόνο της θητείας του.
3. Οικονομικός Απολογισμός 2015 και Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.
4. Έγκριση Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού
5. Προτάσεις – Ανακοινώσεις.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που στις 12 Νοέμβρη και 3 Δεκέμβρη, ξεπερνώντας τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τις απειλές, σήκωσαν το κεφάλι και απέργησαν.
Με την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ νέες περικοπές έρχονται σε παροχές και συντάξεις, διαλύεται εκ βάθρων το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα και παραδίδεται στα νύχια των ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων της Υγείας που βλέπουν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα ως πεδίο νέας κερδοφορίας.
Συνάδελφοι, κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται πως κανένας δε μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του την επίθεση.
Πρέπει Μέσα από το σωματείο μας μαζί και με τα ταξικά συνδικάτα, πιο αποφασιστικά να οργανώσουμε την πάλη μας για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, για να διεκδικήσουμε την επαναφορά όλων των απωλειών που δεχτήκαμε τα προηγούμενα χρόνια, για να απαντήσουμε στο νέο γύρο επίθεσης που προετοιμάζεται στους μισθούς, στις ομαδικές απολύσεις.
Συνάδελφοι, μέσα στον αγώνα βρίσκεται η πραγματική ελπίδα που μπορεί να αποτρέψει μέτρα, να αποσπάσει κατακτήσεις, να αλλάξει το σημερινό αρνητικό συσχετισμό σε συνδικαλιστικό και πολιτικό επίπεδο, ώστε να αποτινάξουμε από πάνω μας τις αλυσίδες της εκμετάλλευσης, να έχουμε ανάπτυξη που μοναδικό κίνητρο θα έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην τακτική απολογιστική συνέλευση του σωματείου μας. Να συζητήσουμε τον ένα χρόνο δράσης του, αλλά και το πρόγραμμα και τους στόχους που θα βάλουμε για το επόμενο διάστημα.
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ. Στο σωματείο μαθαίνουμε τα δικαιώματά μας. Στο σωματείο ερχόμαστε σε επαφή με συναδέλφους από άλλους εργασιακούς χώρους και γενικεύουμε την πείρα μας, καταθέτουμε τις προτάσεις και τις αντιρρήσεις μας. Στο σωματείο ερχόμαστε σε γνωριμία με τις αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας, τα ιδανικά της εργατικής τάξης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις