ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Λ.Ε.Π.Α)
Κάνιγγος 27 – Τηλ. 38 35 093 – 38 02 923 – ΦΑΞ 38 01 227 – ΑΘΗΝΑ.
Web site: www.eelp.gr E_mail: eelp@eelp.gr

Ακούστε ζωντανά από το web radio του ΠΑΜΕ την εκπομπή του σωματείου μας
κάθε Παρασκευή στις 7:00 μμ & ηχογραφημένες τις εκπομπές από το site του σωματείου μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής χαιρετίζει τους συναδέλφους που συμμετείχαν και έδωσαν αγωνιστικό παρόν στην μεγαλειώδη απεργία στις 4 του Φλεβάρη και στα αγωνιστικά συλλαλητήρια 12 & 13 Φλεβάρη δίπλα με τη μικρομεσαία αγροτιά στην Αθήνα.
Απευθύνουμε κάλεσμα και σε όλους όσους δεν έχουν κάνει ακόμη το βήμα, να βρεθούμε πλάι-πλάι στο δρόμο του αγώνα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Οι νόμοι που προωθεί η κυβέρνηση, αλλά και αυτοί που ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε και τις απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου, έχουν σαν στόχο να φορτώσουν τις συνέπειες της κρίσης στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Γι’ αυτό και το σύνολο τον νόμων, υλοποιείται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στους χώρους δουλειάς.
Γυρίζουμε τις πλάτες στους καλοθελητές που μας λένε ότι αυτός ο νόμος έκτρωμα για το ασφαλιστικό παίρνει βελτιώσεις και δηλώνουν πρόθυμοι για διαλόγους. Ουσιαστικά βάζουν τον νόμο από την πίσω πόρτα.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Είναι ώρα να βάλουμε εμείς τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις και να δημιουργήσουμε το αύριο που έχουν ανάγκη οι οικογένειές μας.
Στα πλαίσια κλιμάκωσης του αγώνα μας ενάντια στον αντιασφαλιστικό νόμο που ετοιμάζει να φέρει η κυβέρνηση, το σωματείο μας συνεχίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες:

1. Την Παρασκευή 26 Φλεβάρη, 6:30, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) για ενάντια στο Ασφαλιστικό.

2. ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την Τετάρτη 2 Μαρτίου, στις 7,00 μμ στα γραφεία μας.

3. Απαντάμε με 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το αντια-σφαλιστικό έκτρωμα στη Βουλή!

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Όλοι στον αγώνα για να βάλουμε εμείς τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις και να δημιουργήσουμε το αύριο που έχουν ανάγκη οι οικογένειές μας

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις