ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΛΕΠΑ)

Κάνιγγος 27,  Τηλ. (210)  38 02 923, 38 35 093, ΦΑΞ  38 01 227, 106 82  – ΑΘΗΝΑ

Web site: www.eelp.gr,  E_mail: eelp@eelp.gr

 

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ με το Π.Α.ΜΕ,

την Πέμπτη 31 Μάρτη 2016

Αθήνα: 7,00 μμ στην Ομόνοια, (Προσυγκέντρωση 6,30 μμ Πλ. Κάνιγγος)

 Πειραιά: 7,00 μμ στην Πλ. Καραϊσκάκη

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ & ΔΡΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της Γενικής 48ωρης Απεργίας, μόλις το νομοσχέδιο ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ  έρθει στη Βουλή! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ!

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

 

Με τους μαζικούς μαχητικούς αγώνες μας το προηγούμενο διάστημα, κάναμε καθαρή την απόφασή μας: Ο νόμος λαιμητόμος να μην περάσει στη Βουλή!

Χωρίς αυτούς τους αγώνες, τα μέτρα ήδη θα είχαν ψηφιστεί και θα ήταν πολύ χειρότερα. Η συμμαχία των εργαζόμενων έδειξε τη δύναμή της. Οι αγώνες μας φέρνουν αποτελέσματα και σας καλούμε να τους φτάσουμε μέχρι το τέλος!

Στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, για: νέα μέτρα για το ασφαλιστικό, νέους δυσβάσταχτους φόρους – κύρια για όποιον έχει σταθερή δουλειά με δικαιώματα και καλύτερο μισθό από τον κατώτερο- , νέα προνόμια στους τραπεζίτες και θηλιά στο λαό με τα κόκκινα δάνεια, νέες ιδιωτικοποιήσεις, το παραπέρα τσάκισμα των μισθών και άλλα πολλά ακόμη, κανένας δεν μπορεί να μένει αμέτοχος.

Απαντάμε δυναμικά – συλλογικά μέσα από τα σωματεία μας. Δυναμώνουμε τον αγώνα παντού! Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά! Βάζουμε μπροστά το δίκιο μας! Να ζούμε όπως μας αξίζει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Δεν υποχωρούμε στη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ,  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:

 

  • Να έχει σταθερή δουλειά, αξιοπρεπή μισθό με δικαιώματα.
  • Να μην τρέμει τη στιγμή που θα αρρωστήσει και δε θα έχει ιατρική-φαρμακευτική κάλυψη
  • Να έχει προστασία στον επαγγελματικό κίνδυνο και στις σύγχρονες επαγγελματικές ασθένειες που μαστίζουν και τον κλάδο μας
  • Να έχει σύνταξη για αξιοπρεπή γεράματα και όχι φιλοδώρημα που θα τον διατηρεί στην ανέχεια
  • Να πληρώσει το κράτος και η εργοδοσία.

Καμία εμπιστοσύνη στις πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που υπονομεύουν την αγωνιστική απάντηση, στηρίζουν όλες τις προηγούμενες αντιασφαλιστικές επιθέσεις και σήμερα με θράσος χαρακτηρίζουν την επιδρομή στο ασφαλιστικό ως φορολογική επίθεση!

Με αφορμή τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, κανένας δεν πρέπει να δεχθεί την καταστολή και νέα μέτρα περιορισμού της λαϊκής πάλης. Η πείρα μάς έχει δείξει ότι τέτοιες ενέργειες χρησιμοποιούνται για να μπαίνουν οι λαοί στο γύψο και για νέες αιματηρές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΜΑΡΤΗΣ 2016

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις