ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ

    ΑΘΗΝΑ: 10 πμ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Προσυγκέντρωση 9,00 πμ, Πλ. Κάνιγγος)

         ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 10,30 πμ, ΠΛ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,

130 χρόνια συμπληρώνονται από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο το 1886.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, τιμώντας τον αγώνα και τις θυσίες των εργατών, καλεί τους συναδέλφους να δώσουν μαζικό, μαχητικό παρών στην απεργία και στην απεργιακή πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση.

Στήνουμε εργατικό λαϊκό μπλόκο στην επίθεση κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

     Το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό τις επόμενες μέρες θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Εδώ και καιρό το σωματείο μας μαζί και με άλλα ταξικά σωματεία είμαστε σε επαγρύπνηση και αγώνα, χαρακτηρίζοντας κάθε παρέμβαση στο Ασφαλιστικό ως αιτία πολέμου.      Το Ασφαλιστικό είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για κάθε εργατική – λαϊκή οικογένεια, αφορά τη ζωή μας. Φτάνοντας στην τελική ευθεία καλούμε τους εργαζόμενους σε ξεσηκωμό για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα. Δεν επιτρέπεται να λιποτακτήσει κανείς από αυτήν τη μάχη.

Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακολουθεί πλήρως την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, υλοποιώντας την πολιτική που έχει ανάγκη το κεφάλαιο.

Είναι ώρα ευθύνης και αγώνα.

Είναι ώρα να στείλουμε πιο δυνατό το μήνυμα: «Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο, να πληρώσει το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία»

Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη των πλουτοκρατών. Ζητάμε δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Δε θα επιτρέψουμε από φόβο να ζήσουμε στη φτώχεια, στη σύγχρονη σκλαβιά, στη ζωή χωρίς μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

 Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας,

τον κόπο τον ιδρώτα και το αίμα μας.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις