ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Λ.Ε.Π.Α)

Κάνιγγος 27 – Τηλ. 38 35 093 – 38 02 923 – ΦΑΞ  38 01 227 – ΑΘΗΝΑ.

Web site: www.eelp.gr  E_mail: eelp@eelp.gr

 

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις μαζί με το Π.Α.ΜΕ:

 

  • Παρασκευή 6 Μάη, 11 πμ στην Ομόνοια!

Προσυγκέντρωση 10,30 πμ, Πλ. Κάνιγγος

  • Σάββατο 7 Μάη, 6 μμ στην Ομόνοια!

Προσυγκέντρωση 5,30 πμ, Πλ. Κάνιγγος

 Κυριακή 8 Μάη, 10 πμ στο Σύνταγμα!

Προσυγκέντρωση 9 πμ, πλ. Καπνικαρέας

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η κυβέρνηση για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη τις βάρβαρες προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό!

Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας! Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!

 Συνάδελφοι,

Ακόμα κι αν η κυβερνητική πλειοψηφία μαζί με τους γνωστούς πρόθυμους ψηφίσουν τα άγρια μέτρα, η 48ωρη απεργία με τη μαζικότητα, τη συμμετοχή, την οργάνωση και τον παλμό της μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για την ανατροπή τους μέσα από τους αγώνες μας!

Κανένας δε γλιτώνει από τη νέα βάρβαρη επίθεση!

Μας γυρίζουν δεκάδες χρόνια πίσω!

 Ότι γνωρίσαμε μέχρι σήμερα από ασφαλιστικά δικαιώματα συνθλίβονται για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων. Θέλουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή με το βαρίδι της Κοινωνικής Ασφάλισης, για να προστατευτεί και να αυξηθεί η κερδοφορία των μονοπωλίων. Παράλληλα, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή, νέα ασήκωτα βάρη στις πλάτες μας, νέα αιμορραγία στο ήδη άθλιο λαϊκό εισόδημα!

Σήκωσε τώρα κεφάλι! Δώσε μαχητική απάντηση στα διλήμματα που σου βάζουν η κυβέρνηση και οι μεγαλοεργοδότες! Έχουν στόχο να σε τρομοκρατήσουν. Μη δέχεσαι να σε απειλούν, να σε φοβίζουν. Να μην αφήσεις τη ζωή σου στα χέρια των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, της μεγαλοεργοδοσίας και των κομμάτων τους!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μάης 2016

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις