ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΣ

Συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε όσους έδωσαν το παρών στην μάχη των αρχαιρεσιών του σωματείου μας. Σε δύσκολες συνθήκες για τους εργαζόμενους και το εργατικό κίνημα, η συμμετοχή και ενδυνάμωση του σωματείου μας είναι ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουμε προκειμένου να βάλουμε φρένο στα αλλεπάλληλα μέτρα και να δώσουμε ώθηση στον αγώνα μας για την ανάκτηση των απωλειών των προηγούμενων χρόνων.

Στα πλαίσια αυτά, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων εργάζονται σε διάσπαρτους χώρους, οι αρχαιρεσίες του σωματείου μας παρατείνονται για τρεις ακόμα ημέρες. Συγκεκριμένα:

Στην Αθήνα, στα γραφεία μας Κάνιγγος 27, 5ος όροφος

 ·  Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από 13:00 μμ έως 21:00 μμ

·  Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από 10:30 μμ έως 18:30 μμ

·  Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από 10:30 μμ έως 18:30 μμ

Στον Πειραιά, στο Εργατ. Κέντρο Πειραιά, Ομηρίδου Σκυλίτση 19, 4ος όροφος.

·  Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από 15:00 μμ έως 21:00 μμ

Συνάδελφε που δεν είσαι σίγουρος αν έχει νόημα να έρθεις να ψηφίσεις, σκέψου: Ισχυρό σωματείο σημαίνει:

  • Ότι μπορούμε να διεκδικούμε και να επιβάλλουμε τα δικαιώματα μας από καλύτερες θέσεις. Ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες έχουμε κατακτήσεις και νίκες. Καταφέραμε να ανακληθούν μειώσεις μισθών (πχ ΣΟΛ, PWC κ.α.), να επανέλθουν συνάδελφοι στην εργασία τους και να μην προχωρήσουν προαποφασισμένες απολύσεις (πχ Deloitte), να δοθούν δεδουλευμένες αποδοχές που καθυστερούσαν.
  • Μεγαλύτερη εκπροσώπηση σε ΠΟΛ, ΕΚΑ και ΓΣΕΕ ώστε να αλλάξει η διαλυτική κατάσταση στο εργατικό κίνημα και να μειοψηφήσει ο εργοδοτικός συνδικαλισμός.
  • Μεγαλύτερη δύναμη για να επιβάλλουμε υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
  • Ο μόνος τον οποίον συμφέρει να μην έρθεις να ψηφίσεις είναι οι εργοδότες μας, που μας θέλουν ανοργάνωτους και αποδυναμωμένους.

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Έλα να ψηφίσεις!

Υπενθυμίζουμε, ότι επειδή πολλοί συνάδελφοι δυσκολεύονται οικονομικά, το σωματείο μας έχει πάρει απόφαση να μην αποκλειστεί κανένας συνάδελφος που θέλει να συμμετέχει στις εκλογές για οικονομικούς λόγους.

Να μην μείνει κανένα μέλος μας που δεν συμμετείχε στις αρχαιρεσίες.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις