ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΛΕΠΑ)

Κάνιγγος 27 – Τηλ. 38 35 093 – 38 02 923 – ΦΑΞ 38 06 776  ΑΘΗΝΑ.Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την επίθεση των Χρυσαυγιτών σε σχολείο στο Πέραμα.

 Πριν λίγες μέρες γίναμε μάρτυρες της τραμπουκικής εισβολής των εγκληματιών ναζί Χρυσαυγιτών σε σχολείο που είχε επιλεγεί για να φιλοξενήσει τα μαθήματα των μικρών προσφυγόπουλων.

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) εκφράζει το βαθύ σεβασμό και την απεριόριστη εκτίμηση σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς και γονείς στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ικονίου Περάματος, που όρθωσαν το ανάστημά τους και έστειλαν ένα μήνυμα σε όλη την κοινωνία και το λαό.

 Οι ναζιστές και το δηλητήριο του ρατσισμού και του διχασμού που προσπαθούν να χύσουν δεν έχουν θέση στα σχολεία. Η εγκληματικής τους δράση είναι απόρροια της ναζιστικής ιδεολογίας τους.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες όλων των αστικών κυβερνήσεων και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των προηγούμενων, που ανέχτηκαν και ανέχονται την εγκληματική δράση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης. Έχουν ευθύνες για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών, αλλά και για την υπογραφή τους στην συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας που τους απαγορεύει την προώθηση στις χώρες προορισμού τους.

Η Ένωση μας από την πρώτη στιγμή στάθηκε και στέκεται δίπλα στους πρόσφυγες. Δείξαμε και δείχνουμε την αλληλεγγύη μας υλικά και ηθικά με συλλογή τροφίμων και ρούχων, με παραστάσεις συμπαράστασης και άλλους τρόπους και διεκδικούμε άμεσα μέτρα ώστε οι πρόσφυγες να οδηγηθούν το γρηγορότερο στον προορισμό που επιθυμούν, αλλά και να ζουν σε κατάλληλες δομές φιλοξενίας όσο καιρό παραμένουν στην χώρα μας.

Για τα προβλήματα των εργαζόμενων στην χώρα μας δεν φταίνε αυτοί που αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα τους για να γλυτώσουν από τους βομβαρδισμούς και τις ένοπλες επεμβάσεις. Η αιτία που γεννά τους πολέμους και την προσφυγιά, είναι η ίδια που θέλει εμάς φτηνούς και χωρίς δικαιώματα εργαζόμενους. Είναι το κέρδος των καπιταλιστών και των μεγαλοεργοδοτών. Δεν πρέπει κανείς να μένει αδιάφορος, αύριο μπορεί να είμαστε εμείς σ΄ αυτή την θέση.

 Αντίπαλος μας δεν είναι οι πρόσφυγες,

οι μετανάστες και τα παιδιά τους!

Αντίπαλός μας είναι η πολιτική των κυβερνήσεων

και της ΕΕ που δημιουργούν πολέμους με θύματα τους Λαούς!

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

25/1/2017

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις