ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (ΠΟΛ)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΕΠΑ

Συνάδελφοι,

Πριν μερικές βδομάδες έλαβε χώρα στα γραφεία του σωματείου μας η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ όπως αυτό διαμορφώθηκε από τις αρχαιρεσίες του Δεκεμβρίου, όπου εξέλεξε τις οργανωτικές θέσεις του όπως ορίζονται από το καταστατικό μας. Η εκλογή των θέσεων έγινε σε αναλογική-αντιπροσωπευτική βάση, σύμφωνα με τα ποσοστά των παρατάξεων από τις οποίες εκλέχτηκαν τα 15 μέλη του ΔΣ (Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση Λογιστών 13 μέλη, Ριζοσπαστική Παρέμβαση Μισθωτών Λογιστών 2 μέλη). Επίσης εξελέγη και το ΔΣ του παραρτήματος Πειραιά.

Το νέο ΔΣ της Κεντρικής Διοίκησης:

ΔΣ Κεντρικής Διοίκησης: ΔΣ Παραρτήματος Πειραιά:
Πρόεδρος: Δράκος Κωνσταντίνος Πρόεδρος: Φλυτζάνης Αλέξανδρος
Α’ Αντιπρόεδρος: Τσακίρη Αναστασία Γεν. Γραμματέας: Βούλγαρη Βασιλική
Β΄ Αντιπρόεδρος: Βούλγαρη Βασιλική Ταμίας: Τούσσας Νίκος
Γεν. Γραμματέας: Καπαρού Αλεξάνδρα Μέλη: Μιλή Ευγενία
Αναπ. Γεν. Γραμ: Μιλή Ευγενία Τσολάκος Γιάννης
Οργανωτικός Γραμ: Κίτσου Ευδοκία
Ταμίας: Μπατζωράκης Μιχάλης
Κοσμήτορας: Μωραΐτου Αμαλία
Υπεύθυνη Τύπου: Μελαγράκη Ελένη
Μέλη: Βλαχάκης Βασίλειος
Δεληγιάννη Μαίρη
Κάππος Γεώργιος
Μανιάτης Πέτρος
Ράφτη Ελένη
Φλυτζάνης Αλέξανδρος

Ως νέο ΔΣ, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δύναμη στο σωματείο μέσω της συμμετοχής τους στις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να εκφράσουμε τις ανησυχίες και τα προβλήματα των συναδέλφων εργαζόμενων σε ελεγκτικές/συμβουλευτικές εταιρίες, λογιστικές εταιρίες, λογιστήρια εταιριών, λογιστικά γραφεία. Για να είναι όμως αποτελεσματική η μάχη που δίνουμε για υπογραφή νέας ΣΣΕ, για επαναφορά των απωλειών, για εργασιακά-ασφαλιστικά δικαιώματα, για μέτρα προστασίας των ανέργων χρειάζεται η ενεργή συμμετοχή όλων των συναδέλφων μέσα από το σωματείο μας, τις Γενικές Συνελεύσεις μας, τις δράσεις μας. Χρειάζεται η συνεχής μαζικοποίηση του.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, όλες οι συνεδριάσεις του ΔΣ θα είναι ανοιχτές ώστε να έρχονται οι συνάδελφοι, να παρακολουθούν, να λένε γνώμη, να είναι μια ζωντανή, ουσιαστική διαδικασία.

Χθες, Τρίτη 14/2 συνεδριάσαμε εκ νέου για να αποφασίσουμε ένα πρόγραμμα δράσης ενόψει των νέων μέτρων που φέρνει κυβέρνηση-ΕΕ-εργοδότες. Το πρόγραμμα είναι:

  • Συμμετοχή στο συλλαλητήριο Τρίτη 21/2 στις 6.30μμ στην Ομόνοια και στην πλ.Καραισκάκη το Παράρτημα του Πειραιά κόντρα στα νέα μέτρα.
  • Σύσκεψη την Πέμπτη 23/230μμ στην αίθουσα του σωματείου μας για το θέμα του νέου ΕΦΚΑ/ασφαλιστικού, το ζήτημα για τα μπλοκάκια που αφορά όλους τους μισθωτούς ανεξαρτήτου αν εργάζονται με μπλοκάκι ή όχι.
  • Περιοδείες σε χώρους δουλειάς (ελεγκτικές και λογιστικά γραφεία) και χώρους εκπαίδευσης(ΙΕΣΟΕΛ, Altium, Global κα) για ενημέρωση των συναδέλφων.
  • Διενέργεια Γενικής Συνέλευσης του σωματείου στις αρχές Μαρτίου.
  • Κοπή της πίτας σε συνδυασμό με αποκριάτικο πάρτυ το Σάββατο 18/2 που θα ξεκινήσει με παραμυθού για τους μικρούς μας φίλους στις 6μμ και θα συνεχίσει με την κοπή της πίτας και το γλέντι και για τους μεγάλους στις 8μμ.
  • Δίμηνη καμπάνια για εγγραφή νέων εργαζομένων στο σωματείο.

Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να ενημερωθείτε και από το site μας (elepa.gr), και από τις ανακοινώσεις που έρχονται στα mail σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κατηγορίες: Αποφάσεις ΔΣ