ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

Αθήνα, 10  Απριλίου  2017

 

Δελτίο Τύπου

για το δολοφονικό χτύπημα φοιτητή από τη Χρυσή Αυγή.

 

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε,

Η ΕΛΕΠΑ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση και τον ξυλοδαρμό του νεαρού φοιτητή στην περιοχή Ελληνορώσων από μέλη του φασιστικού μορφώματος, τη Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή με τις θέσεις της και τη δράση της αποτελεί την πιο ακραία, βάρβαρη και εγκληματική έκφραση του απάνθρωπου εκμεταλλευτικού συστήματος που ζούμε. Διαπράττει επιτελικά τον καταστροφικό της ρόλο απέναντι στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, κόντρα στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, απέναντι στο ριζοσπαστικό προσανατολισμό τους.

Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ποιος είναι ο ρόλος της, είναι υπηρέτης αυτού του συστήματος. Είναι δίπλα στους κεφαλαιοκράτες, στους μεγαλοεπιχειρηματίες τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές, με τις παρεμβάσεις που κάνει μέσα στη Βουλή υπέρ των συμφερόντων τους, για την φοροαπαλλαγή τους. Στήνει δουλεμπορικά «γραφεία εύρεσης εργασίας», που στέλνει εργάτες να δουλεύουν με μεροκάματο €18(!!!) πιο κάτω και από τα μνημόνια!

Τους έχουμε δει και «εκτός Βουλής». Είναι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα. Τους έχουμε δει να επιτίθενται οργανωμένα στα ταλαιπωρημένα προσφυγόπουλα που πάνε στο σχολείο, να επιτίθεται σε σκληρά εκμεταλλευόμενους μετανάστες- εργάτες, σε μέλη και στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος. Τώρα, επιτέθηκαν σε έναν φοιτητή απλά επειδή δεν τους άρεσε η φάτσα του.

Δεν είναι απλά τραμπούκοι, είναι τσιράκια των αφεντικών! Είναι ναζί εγκληματίες. Είναι οι απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας και των δοσίλογων στην Κατοχή.

Είναι ανάγκη όλοι μας να καταδικάσουμε έμπρακτα και να απομονώσουμε αυτούς τους εγκληματίες – υπηρέτες των εκμεταλλευτών και του συστήματός τους που γεννά τη φτώχια, τη δυστυχία, τον πόλεμο.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις