ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

Αθήνα, 28 Απριλίου 2017

 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), καταγγέλλει την προκλητική ενέργεια της εργοδοσίας στις πτηνοτροφικές επιχειρήσεις συμφερόντων «Ζούρα» να μεθοδεύσει τις απολύσεις όλων των μελών του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου, καταθέτοντας στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ έγγραφα «οικιοθελούς αποχώρησης».

Εκφράζει την συμπαράστασή της και την αλληλεγγύη της στο «υπό διωγμόν» σωματείο και στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων συμφερόντων «Ζούρα» και απαιτεί να σταματήσει εδώ και τώρα η επιδίωξη της εργοδοσίας να απαλλαγεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.

Η εργοδοσία προχωράει σε τέτοιες αντεργατικές ενέργειες στηριγμένη στο νομοθετικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία έχει τεράστιες ευθύνες για την αποθράσυνση των μεγαλοεργοδοτών.

 Μπορεί οι εργοδότες να έχουν τις Κυβερνήσεις με το μέρος τους και το νομοθετικό οπλοστάσιο που τους προσφέρουν, εμείς έχουμε την αστείρευτη αλληλεγγύη, την υπομονή, την επιμονή  και κυρίως τα χέρια μας που παράγουν τον πλούτο..

Αυτό που τους τρομάζει είναι ο συλλογικός αγώνας, η οργάνωση στα σωματεία μας, η διεκδίκηση και ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

 Απαιτούμε:

  1. Να σταματήσει τώρα η επίθεση στους εργαζόμενους και το Διοικητικό Συμβούλιο του επιχειρησιακού σωματείου.
  2. Να πληρώσει όλες τις δεδουλευμένες οφειλές τους
  3. Να εξασφαλίσει όλες τις θέσεις εργασίας με τα κεκτημένα δικαιώματα
  4. Να παρθούν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για να σταματήσει ο εργασιακός μεσαίωνας που επικρατεί στις πτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις