ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2017

 

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων στους δήμους της χώρας για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά την κοροϊδία μηνών για την προοπτική των συμβάσεων τους, τώρα πατώντας στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ουσιαστικά δείχνει τον δρόμο της απόλυσης και ανεργίας σε χιλιάδες εργαζόμενους που κατά κοινή ομολογία όλων, καλύπτουν τα τεράστια κενά και ανάγκες στις υπηρεσίες καθαριότητας πρασίνου, ηλεκτροφωτισμού κ.α. Σύμφωνα με οδηγία της ΕΕ ανοίγει ο δρόμος στην κυβέρνηση για ιδιωτικοποίηση στις υπηρεσίες αυτές των δήμων. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αφήσει αναλλοίωτη την νομοθεσία που δίνει το δικαίωμα στους δημάρχους να ιδιωτικοποιούν αυτές τις υπηρεσίες λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η κυβέρνηση να μην μεταθέτει τις ευθύνες της αλλού, να κατοχυρώσει τη μόνιμη και σταθερή δουλειά στους εργαζόμενους που χρόνια εργάζονται σ’ αυτές τις υπηρεσίες και τώρα κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι και να καλύψει τις μεγάλες ελλείψεις με νέες μόνιμες προσλήψεις που υπάρχουν σε καθαριότητα, πράσινο και αλλού.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις