ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

27/06/17

 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΗ, από τις 10 πμ – 2 μμ

(στα γραφεία του ΠΑΜΕ Αγ. Φιλοθέης 5Β, στο Μοναστηράκι)

 

        Το Σωματείο μας συμμετέχει και καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να συμμετέχουν στην εθελοντική Αιμοδοσία που οργανώνει το Π.Α.ΜΕ, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017. Η αιμοδοσία θα γίνει από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5Β) από κλιμάκιο του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».  

Αυτή η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό και κάθε φορά η προσφορά των συναδέλφων μας είναι πολλή σημαντική.

Αναγνωρίζουμε την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για συγκέντρωση αίματος, καθώς η ζήτηση πανελλαδικά αυξάνει και είναι πραγματική ανακούφιση για τον πάσχοντα και τους συγγενείς του όταν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης.

Το ταξικό κίνημα οφείλει να αναλαμβάνει  και τέτοιες πρωτοβουλίες, ώστε να μπορεί να βοηθήσει και με αυτό τον τρόπο εργαζόμενους συναδέλφους μας.

Σε καλούμε να συμμετέχεις στην αιμοδοσία. Η πρωτοβουλία αυτή του ταξικού κινήματος αναδεικνύει περίτρανα την ανάγκη να αγωνιστούμε για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία, με κοινωνικές παροχές,  προληπτική ιατρική για όλους, κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τομέα της υγείας. Υγεία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις