ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2018

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ, ΣΤΙΣ 9,00 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΚ, Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 10, ΑΘΗΝΑ

 στην Συνεδρίαση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΣΕΕ

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε σε κινητοποίηση έξω από το ξενοδοχείο Park (Λ. Αλεξάνδρας 10) την Παρασκευή 2/2 στις 9πμ όπου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ. Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ) που εδώ και καιρό είναι ο καλύτερος συνεργάτης των εργοδοτών και της κυβέρνησης.

Στα πιο πρόσφατα πεπραγμένα τους συγκαταλέγεται η καταψήφιση της απεργίας 12/1 και των κινητοποιήσεων που έγιναν την στιγμή που η κυβέρνηση νομοθετούσε εμπόδια για την κήρυξη των απεργιών, ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και άλλα 82 προαπαιτούμενα. Χαρακτηριστικό είναι ότι για συμμετοχή στην απεργία είχαν πάρει απόφαση ήδη πολλές Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα (μέλη της ΓΣΕΕ) ανάμεσα σε αυτά και η ΠΟΛ, και παρόλα αυτά η ηγεσία της ΓΣΕΕ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να ακυρώσει τις κινητοποιήσεις.

Κόντρα στον προδοτικό ρόλο των εργοδοτικών εργατοπατέρων της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, το σωματείο μας καλεί σε συνέχιση του αγώνα για υπογραφή ΕΓΣΣΕ με κατώτερο μισθό τα €751, υπογραφή κλαδικών ΣΣΕ. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δρώντας ως εκπρόσωπος του ΣΕΒ, των εργοδοτών και της κυβέρνησης είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό «τα 751 ευρώ θα προκαλέσουν σοκ που η αγορά δε θα μπορέσει να σηκώσει». Είναι ξεδιάντροποι! Δεν θα χωρέσουμε την ζωή μας στις ανάγκες των εργοδοτών!

Απαντάμε με κινητοποίηση την μέρα συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ απαιτώντας να δοθεί κλιμάκωση στον αγώνα με κορύφωση κήρυξη 24ωρης απεργίας τον Μάρτιο για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Όλοι στον αγώνα:

➔ Για υπογραφή ΕΓΣΣΕ, επαναφορά στα 751 του κατώτερου μισθού.

➔ Επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων με αυξήσεις σε μισθούς και δικαιώματα.

➔ Κάτω τα χέρια από την απεργία. Ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά.

➔ Κάτω τα χέρια από τα λαϊκά σπίτια. Όχι στους πλειστηριασμούς

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι εκεί.

Ο αγώνας αυτός είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις