ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

 

Δελτίο Τύπου

Ξεκινάει η ραδιοφωνική εκπομπή του σωματείου μας!!!

Έναρξη του webradio του ΠΑΜΕ.

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

 Σήμερα στις 7μμ ξεκινάει η ραδιοφωνική εκπομπή του σωματείου μας στο webradio του ΠΑΜΕ.

 Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου, το ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ βγήκε ξανά στον αέρα και άρχισε τη λειτουργία του για 2η συνεχόμενη χρονιά. Η φωνή των εργαζομένων θα ακούγεται καθημερινά μέσα από το web radio, στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ (pamehellas.gr) και σε εφαρμογή για android. Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα ακρόασης των εκπομπών οποιαδήποτε στιγμή και αποθήκευσης στον υπολογιστή (On demand).

Link:            http://www.pamehellas.gr/modules/mod_radioplayerjoomla-free/pame_radio2.php

Όσοι έχουν κινητό/tablet με πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν τη δυνατότητα να ακούν το web radio μέσα από την εφαρμογή «tunein», η οποία διατίθεται δωρεάν.

Το πρόγραμμα του web radio θα περιλαμβάνει εκπομπές συνδικαλιστικών οργανώσεων από όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό σε εβδομαδιαία, 15μερη και μηνιαία συχνότητα. Το πρόγραμμα θα είναι εμπλουτισμένο με θεματικές εκπομπές για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την εργατική-λαϊκή οικογένεια, αφιερώματα και δραστηριότητες που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη μουσική.

Το σωματείο μας μέσα από δική του ωριαία εκπομπή που ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 2 Μάρτη στις 7μμ, θα προσπαθήσει να αναδείξει τις δράσεις του σωματείου, τα προβλήματα των λογιστών, την μάχη που δίνει για υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις από χώρους δουλειάς και πολλά ακόμη.

Η εκπομπή του σωματείου μας θα γίνεται κάθε μήνα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ακούν την εκπομπή του σωματείου μας και να την διαδίδουν και σε άλλους συναδέλφους. Περιμένουμε προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, ανταποκρίσεις στο mail μας elepa@elepa.gr ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Καλή ακρόαση!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις