ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

 

 Ετοιμάζουμε αγωνιστική υποδοχή στο αναπτυξιακό συνέδριο της κυβέρνησης στο Λαύριο

 Όλοι το Σάββατο 31/3 στις 6.00 μ.μ.,

στο Άγαλμα Μεταλλωρύχων στο Λαύριο,

Τα αναπτυξιακά συνέδρια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καλά κρατούν. Το επόμενο θα γίνει στην Αττική και συγκεκριμένα στο Λαύριο 30-31 Μαρτίου.

Μέσω αυτών των συνεδρίων η Κυβέρνηση προωθεί τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών στην περιοχή και ταυτόχρονα γεμίζει τον κόσμο με ψεύτικες ελπίδες για μια δήθεν δίκαιη ανάπτυξη που έρχεται τον Αύγουστο…

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την δίκαιη ανάπτυξη που ήδη βιώνουμε, αλλά και που ήδη έχει ψηφιστεί για τα επόμενα χρόνια. Κατάργηση των ΣΣΕ από την προηγούμενη κυβέρνηση και συνέχιση των αντεργατικών νόμων από την τωρινή. Περικοπή των συντάξεων που θα συνεχιστεί από 1/1/2019. Μείωση του αφορολογήτου στα 5000 ευρώ. Πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών και ξύλο σε όποιον αντιδρά. Ξήλωμα του δικαιώματος στην απεργία και δίωξη εργαζομένων που διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Η ανάπτυξη είναι δίκαιη μόνο για της μεγάλες εταιρείες. Το βλέπουμε και στον δικό μας κλάδο. Κάθε χρόνο οι προσλήψεις γίνονται με χαμηλότερους μισθούς, τα ωράρια διογκώνονται, η πίεση στους εργαζόμενους μεγαλώνει. Κάθε χρόνο οι μεγάλες εταιρίες διατηρούν και μεγαλώνουν τα κέρδη τους.

Δίκαιη ανάπτυξη μέσα σε ένα άδικο σύστημα δεν υπάρχει.

 Εμείς απαιτούμε:

  • Υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ.
  • Αύξηση του κατώτερου μισθού σε €751.
  • Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας.

 Δίνουμε δυναμικό παρόν στην φιέστα της Κυβέρνησης.

Τα σωματεία της Αττικής, ανάμεσα σε αυτά και η ΕΛΕΠΑ, δρομολογούμε πούλμαν για την μετάβαση μας στο Λαύριο από Πλ. Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο) στις 4:45μμ.

Μάρτης 2018

Η Κεντρική Διοίκηση

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις