ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, ΤΗΛ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ: 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΕΠΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια να τιμωρηθεί από την μονάδα του, ένας συνάδελφός μας, στρατιώτης, επειδή παραβρέθηκε και μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

Τιμωρείτε γιατί ανέδειξε ότι καθήκον των στρατιωτών είναι να υπερασπίζονται τα σύνορα και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και όχι να συμμετέχουν στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες. Αφού συνεχίζει την τακτική των προηγούμενων κυβερνήσεων. Κόβοντας από τους πενιχρούς μας μισθούς χρηματοδοτεί ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς και αποστολές. Βάζει σε κίνδυνο τον λαό μας επιτρέποντας την χρησιμοποίηση των βάσεων του θανάτου από τις ΗΠΑ, που αιματοκυλούν τους λαούς και προετοιμάζουν πολεμικές αναμετρήσεις στη Συρία.

Καλούμε τους συναδέλφους να καταδικάσουν αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια. Να οργανώσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά την πάλη μας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ενάντια στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Ενάντια στην πολιτική που γεννά την φτώχεια, τους πολέμους, την εκμετάλλευση και την προσφυγιά.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

13.4.18

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις