ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, ΤΗΛ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ: 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

Αθήνα, 16 Μαΐου 2018

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Η ΕΛΕΠΑ καταγγέλλει την νέα δολοφονική επίθεση του κράτους του Ισραήλ στον Παλαιστινιακό λαό.  

Το Ισραήλ με τις πλάτες των ΗΠΑ και της ΕΕ συνεχίζει το έγκλημα ενάντια σε έναν λαό που διεκδικεί νόμιμα και δίκαια το δικαίωμα να έχει τη δική του πατρίδα, το δικό του κράτος, ανεξάρτητο, κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 και με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον παλαιστινιακό λαό, καταγγέλλουμε τη στάση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μέσω του υπουργείου Εξωτερικών αρνείται να καταδικάσει αυτή τη σφαγή, εξισώνοντας το θύτη με το θύμα, συμπλέοντας με την ΕΕ που αναγνωρίζει στο ισραηλινό κράτος το δικαίωμα στη χρήση βίας κατά των διαδηλωτών αρκεί να μην είναι δυσανάλογη.

Συμμετέχουμε και σας καλούμε στη εκδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 18 Μάη, στις 6,30 μμ στην αίθουσα του συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β πίσω από την Μητρόπολη).

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με θύματα τους λαούς της Παλαιστίνης, της Συρίας, της ευρύτερης περιοχής.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις