ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, ΤΗΛ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ: 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ COSCO

Η ΕΛΕΠΑ συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά που συνεχίζουν σήμερα για δεύτερη μέρα την απεργία τους ύστερα από απόφαση της χθεσινής τους Γενικής Συνέλευσης.

Συνεχίζουν τον αγώνα και διεκδικούν: υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις, δουλειά με ανθρώπινες συνθήκες, επιτροπές υγιεινής και ασφάλειας, πλήρη απασχόληση για όλους χωρίς καμίας μορφής ελαστικές σχέσεις εργασίας, βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα κ.α.

Καταδικάζουμε την αδιαλλαξία της διοίκησης της Cosco, που αντί να εφαρμόσει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους τρομοκρατήσει. Πριν την απεργία έβγαλε ανακοίνωση απειλώντας με μηνύσεις τους εργαζόμενους και το σωματείο, προσπάθησε και χθες και σήμερα να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό (χρησιμοποιώντας και τα γνωστά τσιράκια των αφεντικών, τους χρυσαυγίτες) και σήμερα κατέθεσε αγωγή ακύρωσης της απεργίας.

Απαντάμε ότι δεν τρομοκρατούμαστε! Ενωμένοι και μέσα από τα σωματεία μας συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη ζωή που μας αξίζει.

Συνάδελφοι της Cosco, η ΕΛΕΠΑ είναι στο πλάι σας στον δίκαιο αγώνα σας που μας αφορά όλους!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

31 ΜΑΗ 2018

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις