ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΛΕΠΑ)

Κάνιγγος 27,  Τηλ. 210 38 02 923, 38 35 093, 210 38 1 0081 ΦΑΞ  33 06 776,  106 82  – ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr, www.pol.org.gr  E_mail: elepa@elepa.gr, pol@otenet.gr

Αθήνα, 16 Αυγούστου 2018

 

 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών και η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, καταγγέλλουν την επίθεση σε βάρος του προέδρου του σωματείου στην εταιρεία COSCO, Μάρκου Μπεκρή την Τρίτη 14 Αυγούστου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των εργαζομένων.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργάτες της COSCO  και το Σωματείο τους, που δίνουν εδώ και καιρό έναν τίμιο και παλικαρίσιο αγώνα, για να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στις προβλήτες της COSCO με αυξήσεις στους μισθούς. Για ένταξη  στα Βαρέα και Ανθυγιεινά. Για καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Για σύστασή Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας. Για αναγνώριση επαγγελματικών ασθενειών. Για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Η επίθεση έγινε από τραμπούκους της εργοδοσίας και είχε σκοπό να τρομοκρατήσει τους εργάτες. Να σκύψουν το κεφάλι και δεν είναι άσχετη με την προσπάθεια που κάνει η εργοδοσία να στήσει δικό της σωματείο εκβιάζοντας για εγγραφές, ώστε να «συνδιαλέγετε» μόνο με τους «δικούς» της.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που αφήνει τέτοιες συμπεριφορές, δίνοντας αέρα στην εργοδοσία να ξεσαλώνει.

Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός δεν θα περάσουν! Τέτοιες πρακτικές θα βρουν απέναντί τους συνολικά το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τα σωματεία, τους εργαζόμενους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις