ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Παράρτημα Πειραιά

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 210 38 02 923 – 210 38 35 093,   2114087632 – ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

 

ΣΥΣΚΕΨΗ την Τετάρτη 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018,  στις 6 μμ.

Εργατικό Κέντρο Πειραιά  (Ομηρίδου Σκυλίτση 19)

Συνάδελφοι συναδέλφισσες,

Την Τετάρτη 03/10/2018 στις 18.00 το σωματείο μας θα συμμετέχει στη σύσκεψη που πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19), με θέμα την οργάνωση και την προετοιμασία της απεργίας  στις 8 Νοέμβρη 2018, που αποφάσισαν μια σειρά Ομοσπονδίες όπως και η Ομοσπονδίας μας, καθώς και το σωματείο μας στην τελευταία του Γενική Συνέλευση.

Καταδικάζουμε την τρομοκρατία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που οδηγεί τα 35 στελέχη του ΠΑΜΕ να δικαστούν ξανά γιατί είχαν οργανώσει κινητοποίηση στο Υπουργείο Εργασίας και στον τότε Υπουργό της ΝΔ Γ. Βρούτση αντιδρώντας στις προκλητικές δηλώσεις του ότι «το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχτηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις». Ταυτόχρονα με θράσος η κυβέρνηση ενεργοποιεί ένα ακόμα άρθρο του ίδιου νόμου για να μπορούν να καθορίζουν οι υπουργοί το ύψος του κατώτατου μισθού σύμφωνα με την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Εμείς απαντάμε πως δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις που κατακτήθηκαν με τους αγώνες των εργαζομένων.

Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες. Επιμένουμε στη δική μας πρόταση, την πρόταση των 530 συνδικαλιστικών οργανώσεων για κατώτερο μισθό 751 ευρώ για όλους, για επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων και κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων.

        Καλούμε όλους τους συναδέλφους που μένουν ή εργάζονται στον Πειραιά να συμμετέχουν στη σύσκεψη. Με ενιαίο συντονισμένο αγώνα χωρίς άλλη αναμονή και ανοχή να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για υπογραφή ΣΣΕ στον κλάδο μας!!!.

Η Τοπική Διοίκηση

Πειραιάς 2/10/2018