ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093 –  ΑΘΗΝΑ, Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

που προκήρυξε η ΠΟΛ και το Σωματείο μας για την ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ,

 από τη 1,00 μμ έως τη λήξη της βάρδιας

ΜΕΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ με τον ΣΕΒ & άλλες Εργοδοτικές οργανώσεις για ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

 Συγκέντρωση 2.00 μμ στα γραφεία του ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα,

 

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Η ΕΛΕΠΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε λογιστήρια, λογιστικά γραφεία και ελεγκτικές/συμβουλευτικές εταιρίες να πάρουν μέρος στη στάση εργασίας από τη 1μμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου, που προκήρυξε η ΠΟΛ και το σωματείο μας, την Πέμπτη 18 Οκτώβρη όπου έχουμε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με ΣΕΒ-ΓΣΕΕΒΕ-ΕΣΕΕ για υπογραφή ΣΣΕ του κλάδου. Η στάση εργασίας καλύπτει όλους τους εργαζόμενους του κλάδου.

Η πρόταση για κλαδική ΣΣΕ που έχει καταθέσει η ΠΟΛ αφορά και καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο. Πρόκειται για μια ΣΣΕ που αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζόμενων, προβλέπει αυξήσεις, δουλειά χωρίς εξαντλητικά ωράρια, καλύτερους όρους εργασίας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να μας πείσει ότι έρχονται καλύτερες μέρες καλλιεργώντας αυταπάτες περί επαναφοράς των κλαδικών ΣΣΕ. Είναι οι ίδιοι που νομοθέτησαν την δυνατότητα στους εργοδότες να αρνούνται την υπογραφή ΣΣΕ. Είναι οι ίδιοι που καταψήφισαν πριν λίγο καιρό την πρόταση 530 σωματείων για επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων και αύξηση του κατώτατου μισθού στα €751.

Γι’ αυτό, καλούμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ να συμμετέχουν στην στάση εργασίας ώστε να πάμε στην συνάντηση για υπογραφή ΣΣΕ του κλάδου με μαχητική και μαζική κινητοποίηση! Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, χωρίς αναμονή από καμία κυβέρνηση.

Με το σύνθημα “ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ” δυναμώνουμε την πάλη απέναντι σε εργοδοσία -κυβέρνηση – ΕΕ, απέναντι σε νέα και παλιά μέτρα.

 Διεκδικούμε:

  1. Υπογραφή του σχεδίου Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της ΠΟΛ για όλους τους εργαζόμενους του κλάδου μας, το οποίο κατοχυρώνει εργασία, ωράριο και αξιοπρεπή μισθό.
  2. Υπογραφή ΕΓΣΣΕ με αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές.
  3. Κανένας κάτω από τα €751. Όχι στον διαχωρισμό άνω και κάτω των 25 ετών. Υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις