ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, ΤΗΛ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ: 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

Συνάδελφοι,

Η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε την παράταση των εκλογών του σωματείου μας για 3 μέρες στα κεντρικά γραφεία και για 1 μέρα στο Τοπικό Παράρτημα του Πειραιά. Η απόφαση πάρθηκε για να διευκολυνθούν και να μπορέσουν να ψηφίσουν όλοι οι συνάδελφοι που δεν τα κατάφεραν στην κανονική διάρκεια των αρχαιρεσιών.

Μέρες παράτασης εκλογών

 

Μέρα Ημερομηνία Κεντρικά Γραφεία,

ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27

ΑΘΗΝΑ

Ε.Κ.Π.

Ομ.Σκυλίτση 19

Πειραιάς

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 13.00 – 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 11.00 -19.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 13.00 – 21.00
ΤΡΙΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 13.00 – 21.00

 

Η μεγάλη προσέλευση συναδέλφων στις κάλπες για την ανάδειξη νέου ΔΣ και αντιπροσώπων για την ΠΟΛ και το ΕΚΑ δείχνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να αυξηθούν οι ψηφίσαντες σε σχέση με τις αρχαιρεσίες του προηγούμενου δίχρονου.

Θυμίζουμε ότι όσο περισσότεροι ψηφίσαντες στις εκλογές:

  • τόσο μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη θα έχουμε ώστε να πιέσουμε για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ, που θα σημαίνει δουλεία με δικαιώματα βάσει των σημερινών αναγκών μας.
  • με περισσότερους αντιπροσώπους εκπροσωπείται το σωματείο μας στα δευτεροβάθμια όργανα (ΠΟΛ, ΕΚΑ, ΕΚΠ), αλλά και στην ΓΣΕΕ.
  • τόσο πιο πολύ θα μας φοβούνται οι εργοδότες

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις εκλογές είναι αναγκαία!

 Συνεχίζουμε δυναμικά για υπογραφή ΣΣΕ.

Πριν λίγες μέρες έγινε η δεύτερη συνάντηση με τον ΣΕΒ και τους εργοδότες. Δεσμεύτηκαν για νέα συνάντηση στις αρχές του νέου χρόνου, όπου θα έχουν και απάντηση στις προτάσεις της ΠΟΛ. Κάθε συνάδελφος έχει ευθύνη για την υπογραφή της κλαδικής ΣΣΕ. Με την συμμετοχή στις αρχαιρεσίες ο καθένας μας οφείλει να ενισχύσει την πάλη για υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ που βελτιώνει την ζωή μας.

Συμμετέχουμε στην πανεργατική απεργία την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου με βάση την απόφαση της ΠΟΛ μετά από την συνεδρίαση του ΔΣ της, αλλά και των αποφάσεων των ΓΣ του σωματείου μας για συμμετοχή σε απεργία.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ – ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις