ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093, ΦΑΞ 33 06 776 –  ΑΘΗΝΑ

Web site: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Διοίκησης ΕΛΕΠΑ

& του Τοπικού Παραρτήματος Πειραιά

 

Συνάδελφοι,

Πριν λίγες μέρες έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, όπως αυτό διαμορφώθηκε από τις αρχαιρεσίες του Νοεμβρίου, όπου εξέλεξε τις οργανωτικές θέσεις του όπως ορίζονται από το καταστατικό μας.

Η εκλογή των θέσεων έγινε σε αναλογική-αντιπροσωπευτική βάση, σύμφωνα με τα ποσοστά των παρατάξεων από τις οποίες εκλέχτηκαν τα 15 μέλη του ΔΣ: Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση(ΕΣΑΚ) Λογιστών – 14 μέλη, Ριζοσπαστική Παρέμβαση Μισθωτών Λογιστών – 1 μέλος. Επίσης εξελέγη και το ΔΣ του παραρτήματος Πειραιά.

 

 

       ΔΣ Κεντρικής Διοίκησης:         ΔΣ Παραρτήματος Πειραιά:
Πρόεδρος: Δράκος Κωνσταντίνος Πρόεδρος: Φλυτζάνης Αλέξανδρος
Α’ Αντιπρόεδρος: Τσακίρη Αναστασία Γεν. Γραμματέας: Τσολάκος Γιάννης
Γεν. Γραμματέας: Καπαρού Αλεξάνδρα Ταμίας: Τούσσας Νίκος
Β΄ Αντιπρόεδρος: Μελαγράκη Ελένη Μέλη: Χαραλαμπής Ευστάθιος
Αν. Γεν. Γραμματ: Μιλή Ευγενία   Σκόρδος Ταφέκης Δημήτριος
Οργανωτικός Γραμ: Κίτσου Ευδοκία    
Ταμίας: Μπατζωράκης Μιχάλης    
Κοσμήτορας: Μωραΐτου Αμαλία    
Υπεύθυνος Τύπου: Βάλλιος Βασίλης    
Μέλη: Δημούλια Ευαγγελία    
  Ίδαρης Σίμος    
  Κάππος Γεώργιος    
  Ρετσίδη Αγγελική    
  Φλυτζάνης Αλέξανδρος

Ράφτη Ελένη

   

Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δύναμη στο σωματείο μέσω της συμμετοχής τους στις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να εκφράσουμε τις ανησυχίες και τα προβλήματα των συναδέλφων εργαζόμενων σε ελεγκτικές/συμβουλευτικές εταιρίες, λογιστικές εταιρίες, λογιστήρια εταιριών, λογιστικά γραφεία. Για να είναι όμως αποτελεσματική η μάχη που δίνουμε για υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ, για επαναφορά των απωλειών, για εργασιακά-ασφαλιστικά δικαιώματα, για μέτρα προστασίας των ανέργων χρειάζεται η ενεργή συμμετοχή όλων των συναδέλφων μέσα από το σωματείο μας, τις Γενικές Συνελεύσεις μας, τις δράσεις μας. Χρειάζεται η συνεχής μαζικοποίηση του.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, όλες οι συνεδριάσεις του ΔΣ θα είναι ανοιχτές, ώστε να έρχονται οι συνάδελφοι, να παρακολουθούν, να λένε γνώμη, να είναι μια ζωντανή, ουσιαστική διαδικασία.

 Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Ενόψει της συζήτησης που ξεκινά τις επόμενες μέρες στην Ολομέλεια της Βουλής για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019, σας καλούμε να απαντήσουμε δυναμικά συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο μαζί με το ΠΑΜΕ, την Τρίτη 18 Δεκέμβρη, 6,30 μμ στην Ομόνοια, ημέρα ψήφισής του.

Να βροντοφωνάξουμε: Όχι στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της φοροληστείας και των πλειστηριασμών. Υπογραφή κλαδικών ΣΣΕ. Κανένας εργαζόμενος κάτω από €751.

Για την δράση του σωματείου μας, καθώς κα του Παραρτήματος Πειραιά μπορείτε να ενημερώνεστε και από το site μας (elepa.gr), και από τις ανακοινώσεις που έρχονται στα mail σας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις