ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 – 38 35 093 –  ΑΘΗΝΑ, Website: www.elepa.gr. E_ mail: elepa@elepa.gr.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1891

ΑΓ. ΦΙΛΟΘΕΗΣ 5Β-ΠΛ. ΜΗΤΡ/ΕΩΣ-ΑΘΗΝΑ  ΤΗΛ. 210 3236287– 210 3232463  FAX 210 3221089

E-mail: sea1891@otenet.gr   http: //emporoipalliloi.blogspot.com

ΠΑΡ/ΜΑΤΑ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:  ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ & 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 20 – ΤΗΛ. 2105718023

ΜΕΝΙΔΙΟΥ:  ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 42 ΑΧΑΡΝΑΙ – ΤΗΛ. 2102463863

 

Κοινό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παιδική Θεατρική Παράσταση και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

 Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (ΣΕΑ), καλούν τους συναδέλφους και τα παιδιά τους, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στις 10 το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Άγιας Φιλοθέης 5β, πλατεία Μητροπόλεως (κοντά στο Σύνταγμα), στην εκδήλωση που οργανώνουμε με παρουσίαση της παιδικής θεατρικής παράστασης “Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ” από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Οι μαύρες πεταλούδες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το λιβάδι που ζουν, για να γλιτώσουν από τη μανία του καταστροφικού Ανέμου που θέλει να κυριαρχήσει παντού, σκορπίζοντας το φόβο. Τελικά φθάνουν σ’ ένα λιβάδι όπου ζουν οι πολύχρωμες πεταλούδες και οι οποίες βλέπουν τις μαύρες με καχυποψία και φόβο για το κακό που μπορεί να προκαλέσουν. Όταν φτάνει όμως η ώρα που ο Άνεμος απειλεί και το δικό τους λιβάδι, είναι πολύτιμη η βοήθεια που προσφέρουν οι μαύρες πεταλούδες για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό και να λάμψει ο Ήλιος για όλους!! Ο φόβος και η προκατάληψη για τον Άλλο, γιατί δε μας μοιάζει και μας ξενίζει, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, η αξία της αλληλεγγύης, και τέλος η δύναμη που αποκτούν οι λαοί όταν ενώνονται απέναντι στον κοινό εχθρό που προκαλεί τη δυστυχία τους είναι τα «νήματα» που ξετυλίγονται κατά τη διάρκεια της παράστασης για τους μικρούς θεατές.

Θα ακολουθήσουν δραστηριότητες για τα παιδιά των συναδέλφων (χειροτεχνίες, ζωγραφική κ.ά) και στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στις 12:00 τα δυο σωματεία θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των δυο σωματείων Ε.Λ.Ε.Π.Α       και Σ.Ε.Α, εύχονται σε όλους τους συναδέλφους υγεία και μια καλή και αγωνιστική χρονιά. Το 2019 να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και νέες δυνάμεις δυναμώνοντας τα σωματεία μας, την οργάνωση σε κάθε εργασιακό χώρο, το μέτωπο των διεκδικήσεων μας, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, για την ανασύνταξη του εργατικού – συνδικαλιστικού κινήματος. Να δυναμώσουμε τον αγώνα μας συνολικά απέναντι στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

ΤΑ ΔΣ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις