Δυναμώνουμε το Σωματείο μας

Ενισχύουμε Οικονομικά την ΕΛΕΠΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνεται στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, (οι άνεργοι και οι απλήρωτοι συνάδελφοι συμβολικά δίνουν €1 το χρόνο) να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους προς το σωματείο μας, δυναμώνοντάς το και με αυτόν τον τρόπο.

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η Ένωσή μας στα 67 χρόνια ζωής και δράσης της και παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, δεν σταμάτησε να υπερασπίζεται τα δικαιώματά μας και τις κατακτήσεις μας, να παλεύει για νέες.

Στην πρώτη γραμμή των αγώνων μας η διεκδίκηση ΣΣΕ που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας, οι συνθήκες εργασίας μας, η προστασία του εργαζόμενου από την εργοδοτική αυθαιρεσία, την καλλιέργεια πνεύματος συναδελφικότητας και αλληλεγγύης.

Είναι επιτακτική η ανάγκη σήμερα, να ενισχύσουμε τους δεσμούς των μελών μας με την Ένωσή μας, να πολλαπλασιάσουμε τη δύναμη και τις δυνατότητές μας, να αναπτύξουμε μαζικούς συλλογικούς αγώνες που θα έχουν αποτελέσματα.

Για να συνεχίσει το σωματείο μας να λειτουργεί και να δρα πρέπει να καλύπτει και τις οικονομικές του υποχρεώσεις οι οποίες είναι μεγάλες. Η επιδότηση που παίρνουμε από τον ΟΑΕΔ (που είναι οι κρατήσεις των εργαζομένων υπέρ των συνδικαλιστικών φορέων κλπ) καλύπτει την μισθοδοσία του υπαλλήλου και συχνά καθυστερεί (με ευθύνη του ΟΑΕΔ) με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας που είναι αρκετές. Σκοπός μας είναι η δράση του σωματείου μας να είναι απρόσκοπτη και να στηρίζεται κατά κύρια βάση από την ενίσχυση των μελών μας.

Γνωρίζουμε την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας. Ξεκαθαρίζουμε ότι κανένας συνάδελφος δεν αποκλείεται από την συμμετοχή του στο σωματείο λόγω αδυναμίας να εξοφλήσει τις συνδρομές του. Ξέρουμε ότι πολλές φορές με δυσκολία τα βγάζουμε πέρα. Αφού αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε με μισθούς που δεν φτάνουν ούτε για τα βασικά.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι η κατακρεούργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων συνδυάζεται με την ολομέτωπη επίθεση και στα σωματεία τους.

Είναι πιο εύκολο να φέρουν τους αντιλαϊκούς τους νόμους με σωματεία αδύναμα, με σωματεία που τα χειραγωγούν, που είναι εργοδοτικά.

Πρέπει να βαδίσουμε κόντρα σε αυτήν την κατάσταση και επιδίωξη. Να ενισχύσουμε το σωματείο μας με την μαχητική μας συμμετοχή και διασφαλίζοντας την οικονομική του αυτοτέλεια.

Η συνδρομή είναι €1,5/μήνα. €18 ετήσια.

Τρόποι εξόφλησης συνδρομής:

  1. Τραπεζικά. Το σωματείο μας έχει λογαριασμό στην ALPHA BANK που μπορεί ο καθένας να καταθέσει την συνδρομή του.

Αρ.Λογ: 104002101295899,

Iban: GR3501401040104002101295899.

Αν η κατάθεση γίνει τραπεζικά, γράφουμε το όνομα μας ως αιτιολογία, και μέσω email ή τηλεφώνου ενημερώνουμε το σωματείο, ώστε να δούμε την πληρωμή στην τράπεζα και να σας στείλουμε την απόδειξή σας.

  • Στα γραφεία μας (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) τα πρωινά 9-5μμ και τα απογεύματα 6.30-8.30μμ.

Για τις οφειλές σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του σωματείου μας ή να βάλετε κάποιο ποσό και ανάλογα θα καλυφθεί μέρος των συνδρομών σας.  

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

18102019

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *