ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

                                   Κάνιγγος 27 – Αθήνα, τηλ: 2103802923-3835093, Fax: 2103306776

                                      Site: www.elepa.gr E_mail: elepa@elepa.gr , elepagr@gmail.com

  

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην πλ. Κλαυθμώνος

 

Η ΕΛΕΠΑ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ. Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την εκποίηση της επιχείρησης διεκδικώντας παράλληλα τα δικαιώματα και τις θέσεις εργασίας τους.

 Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

             Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ συνεχίζουν τον αγώνα τους για τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης και των θέσεων εργασίας, την προστασία της ζωής και της υγείας τους, την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με μόνιμη και σταθερή εργασία και συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν παρακαταθήκη τους ηρωικούς αγώνες του 1977, του 1979, του 1986 και μετέπειτα όπου ενωμένοι μαζί με την συμπαράσταση του εργατικού κινήματος της χώρας (συμπεριλαμβανομένου και του σωματείου μας) έδωσαν σκληρές και κερδοφόρες συνδικαλιστικές μάχες.

Δίνουμε μάχη απέναντι σε κυβέρνηση και εργοδοσία, που επιδιώκουν να βάλλουν λουκέτο σε άλλη μια επιχείρηση με τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τις επιχειρήσεις δεν τις κλείνουν οι αγώνες των εργαζομένων αλλά το κυνήγι του κέρδους των εργοδοτών.

Είναι αγώνας που αφορά όλη την εργατική τάξη, ολόκληρη την κοινωνία. Αφορά κάθε εργαζόμενο σε όποιο κλάδο και αν δουλεύει. Η ΛΑΡΚΟ είναι εθνικός πλούτος της χώρας μας, δημόσια περιουσία και ανήκει στο λαό. Πρέπει και μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελός του.

Δίνουμε το χέρι σε όποιον παλεύει για το δίκιο της τάξης μας!

Όλοι το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 10:30πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλάι των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

21 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις