Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

χωρίς νόθους, εργοδοσία και αστυνομία

Ύστερα από τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις που έγιναν σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα ενάντια στο αντιασφαλιστικό νόμο Βρούτση-Κατρούγκαλου, δίνουμε συνέχεια…

Προχωράμε σε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Τρίτη, 25 Φλεβάρη, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τη 1μμ,
για διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζόμενων στην κινητοποίηση των συνδικάτων, στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου–Παρωδία, ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής!

Το ΔΣ της ΕΛΕΠΑ καταγγέλλει τις άθλιες μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που έρχονται να προστεθούν στην απεργοσπασία, την χυδαία επίθεση στο ταξικό κίνημα, την εν κρυπτώ υπογραφή ΕΓΣΕΕ που διατηρεί την αθλιότητα των €650, την δήλωση ότι το νέο ασφαλιστικό είναι σε θετική κατεύθυνση και τόσα άλλα «έργα» της…

Αυτήν την φορά η «συνδικαλιστική μαφία» ανακοίνωσε Συνέδριο – παρωδία, μονοήμερο, καθημερινή, με διαδικασίες «ψεκάστε-ψηφίστε-τελειώσατε» που δεν προβλέπονται από το καταστατικό, μακριά από τους εργαζόμενους, χωρίς νομιμοποίηση αντιπροσώπων, χωρίς καμιά συζήτηση. Ανήγγειλαν μάλιστα ότι αυτή την πρωτοφανή διαδικασία για το συνδικαλιστικό κίνημα θα εποπτεύει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός (!), ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου (!) και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (!) με παρουσία πολυπληθούς αστυνομικής δύναμης και άλλων κατασταλτικών δυνάμεων. Και όλη αυτή η κινητοποίηση … στρατού και αεροπορίας για να κρατήσει την καρέκλα του ο Παναγόπουλος και η παρέα του ώστε να επιτρέπουν σε κυβερνήσεις και εργοδότες ανενόχλητοι να τσακίζουν τα δικαιώματα μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να γίνει γνήσιο συνέδριο με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ που αφορά τόσο τη νομιμοποίηση των συνέδρων όσο και τη χρονική διάρκεια του συνεδρίου. Όχι με νόθους, εργοδότες, ΜΑΤ και την Κυβέρνηση, αλλά με εργαζόμενους που θα συζητήσουμε τα προβλήματα μας, τις ανάγκες μας, τους αγώνες μας, την κατεύθυνση του κινήματός μας.

Η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη! Καμιά δουλειά δεν έχει να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος!

Τα συνέδρια των Σωματείων είναι υπόθεση των εργατών κι όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών

Όλοι στην συγκέντρωση την Τρίτη 25 Φλεβάρη

 στο ξενοδοχείο Απόλλων στο Καβούρι

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *